reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Od jutra mam 7 dni do @. Chcę jak najszybciej, ale z drugiej strony wiem, że im później, tym
Lepiej. W dniu spodziewanej @ będziemy nad morzem... mam zagwozdkę. Chciałabym wiedzieć przez wakacjami.
Ja powinnam dostać @ 23.07, a wyjeżdżamy nad morze 29. Jeśli do wyjazdu nie dostanę to nie wiem czy będę testować czy może dopiero jak wrócę 6.08 [emoji16]

Ja mam termin @ na 21.07 a wyjeżdżamy 19.07 [emoji849] nie wiem czy jesli @ nie przyjdzie to bede na tyle silna by wytrwać z testowaniem do powrotu. [emoji23] co prawda wracamy 22.07 popołudniu ale to zawsze kolejny dzien w nerwach

Spróbuj nie testować tylko się wyluzować na wyjeździe [emoji3]

Spróbuję ze wszystkich sił, ale wiesz jak to jest.

Dziś w pracy pobolewał mnie brzuch jak na @.
Tak samo mocno kłuł mnie lewy jajnik - albo przynajmniej po lewej stronie w tamtych okolicach. Aż się kilka razy tak zwinęłam z bólu.

reklama
Do góry