paulina1994
Fanka BB :)
Kiedy testujesz ? [emoji4]Cześć dziewczyny. W końcu w domu. Jeszcze dwa dni i urlop [emoji173]️ ja też zaopatrzylam sie w Rossmanie w trzy testy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy testujesz ? [emoji4]Cześć dziewczyny. W końcu w domu. Jeszcze dwa dni i urlop [emoji173]️ ja też zaopatrzylam sie w Rossmanie w trzy testy.
Kiedy testujesz ? [emoji4]
Ja powinnam dostać @ 23.07, a wyjeżdżamy nad morze 29. Jeśli do wyjazdu nie dostanę to nie wiem czy będę testować czy może dopiero jak wrócę 6.08 [emoji16]Od jutra mam 7 dni do @. Chcę jak najszybciej, ale z drugiej strony wiem, że im później, tym
Lepiej. W dniu spodziewanej @ będziemy nad morzem... mam zagwozdkę. Chciałabym wiedzieć przez wakacjami.
Spróbuj nie testować tylko się wyluzować na wyjeździe [emoji3]
Solgar jest super firmą. A kwas foliowy metylowany też solgara znalazłaś ? Bo ja nie mogę znaleźć.Na początku marca miałam 10,8 , od razu Solgara B12 i foliany i w maju było już 5,5 a w czerwcu pozytywny test ciążowy foliany biorę nadal, ogólnie pozamawialam tylko solgarowe suplementy ciążowe.
Ale juz Ci sie rozkreca?Znow mialam sluz podbarwiony krwia. Cos czuje ze jutro zacznę 1dc.
Znow podbarwienie bylo ale wieksze niz wtedy... Wtedy byla niteczka teraz plamka na papierze lekko zywo czerwona więc pewnie jutro sie rozkreci. Obym sie myliła.. Ale wątpięAle juz Ci sie rozkreca?