reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mialam sen ze moja owulacja to niestety lipa w tym miesiącu ze pęcherzyk nie pękł a lekarz przeprowadził betę która wynosiła <1.30. Wszystko takie realne az ryczalam we snie ze sie nie udalo.

29dc nic sie zbytnio nie dzieje. Moj ovufriend wyznaczyl mi w końcu owu ale to na pewno nie ten czas..

@Migdalove pewnie zrób betę. Testy czasem na początku nie wychodzą. Ile jestes dni po terminie @?
5 dni po terminie @, plamienia podobne do implantacyjnych były 4 dni temu.

reklama
Hej! Zrobiłam test kolejny i też negatywny, tym razem wrzucę wam zdjęcie w negatywie. Jeśli jutro nie będzie @ jadę na betę. :)
Zobacz załącznik 874973
Hmmm, ja widzę cień cienia drugiej kreski....;). Kciuki!!!

@Maliina a gdzie mierzysz temperaturę i jakim termometrem? Elektroniczne mają kłopot z pomiarem w ustach. Twój wykres faktycznie niejednoznaczny. Może właśnie przez nieprecyzyjny pomiar. Jak mierzyłam w ustach też takie miałam góry doliny bez większego ładu i składu. Teraz mierzę w odbycie (tak jest mi najłatwiej i najszybciej) i zdecydowanie dokładniej mierzy.
Sny w ciąży są kosmicznie realne. W każdym razie moje. W ostatniej to był pierwszy objaw, że się udało ;). Oby u Ciebie też tak było.
Trzymam kciuki nieustannie!

U mnie dzisiaj klasyczny okrsowy spadek temperatury :/. Z pięknych obiecujących 37,12 zjechała do 36,86 znaczy, że @ przyjdzie tak jak miała jutro albo po jutrze. Niby cykl bez spinki, a jednak trochę szkoda :(.

@Maliina a gdzie mierzysz temperaturę i jakim termometrem? Elektroniczne mają kłopot z pomiarem w ustach. Twój wykres faktycznie niejednoznaczny. Może właśnie przez nieprecyzyjny pomiar. Jak mierzyłam w ustach też takie miałam góry doliny bez większego ładu i składu. Teraz mierzę w odbycie (tak jest mi najłatwiej i najszybciej) i zdecydowanie dokładniej mierzy.
Sny w ciąży są kosmicznie realne. W każdym razie moje. W ostatniej to był pierwszy objaw, że się udało ;). Oby u Ciebie też tak było.
Trzymam kciuki nieustannie!

U mnie dzisiaj klasyczny okrsowy spadek temperatury :/. Z pięknych obiecujących 37,12 zjechała do 36,86 znaczy, że @ przyjdzie tak jak miała jutro albo po jutrze. Niby cykl bez spinki, a jednak trochę szkoda :(.
Ja mierzę waginalnie. ale ja przywyklam ze ja mam temp inaczej niz wszyscy, zero ksiazkowego opisu. Ja się temp w ogole nie przejmuje.

Oby była pozytywna, ale mam bóle jak na @, nie mocne ale czuć. Piersi w ogóle nie dają znaku. ;D
Ja nie mam tez zadnych znakow od piersi.
u mnie co ma byc to bedzie. Ale ty jestes na fajnym etapie... po @ a @ nie ma. nic tylko trzymac mocno kciuki.

Jakiekolwiek cienie cienia pokazalyby sie w negatywie tak jasno...

@Maliina a próbowałaś tego testu Clearblue? On niby pokazuje bardzo wczesne ciąże. Moze poszukaj gdzies. Ale ofc idź na betę jutro!

Mój ovu też dziwny... pewnie będzie tak jak u Maliiny, że pokaże owu tak dziwnie... ten moment po pozytywnym teście mamy podobny w pomiarach widzę.

IMG_1851.JPG

Załączniki

• IMG_1851.JPG
    IMG_1851.JPG
    280 KB · Wyświetleń: 328
A coś czujesz? Jakieś przeczucia? [emoji16]
Czuję, że będzie @. Ile to ja razy miałam już takie sytuacje. Teraz parę razy zapomniałam wziąć euthyroxu więc może stąd opóźnienie. Ogólnie ostatnie 10 miesięcy miałam bardzo równe te cykle, regularne a teraz to ślub, praca i wszystko do daje stres. No zobaczymy.

reklama
Do góry