reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie byłam na szybkich zakupach w biedrze i przede mną stała taka rodzina - totalna patologia - 4 dzieci, tata z czerwoną twarzą z przepicia, matka to samo. Na taśmie kilka najtańszych browarów, pół chleba i to wielkie opakowanie sera, kilka bananów. Dzieci drą się w niebogłosy. I teraz scena która mnie najbardziej rozwaliła - matka bierze te najtańsze gumki na taśmę, ojciec patrzy na nią jak na idiotkę, odkłada i jak kasjerka zaczyna ich kasować to prosi jeszcze o paczkę fajek.
Miałam ochotę tam wyć

reklama
Moja ginekolog nie odbiera:/ a mówiła ze jej dzisiaj nie ma, ale napisałam jej SMS ze prosze o kontakt, mam nadzieje ze coś poradzi, może weźmie mnie wcześniej na wizytę... bo jak nie to i tak chce jechac prywatnie do innego w razie w. W środę powtórzę jeszcze raz te badania, bede mieć pewność

Moja ginekolog nie odbiera:/ a mówiła ze jej dzisiaj nie ma, ale napisałam jej SMS ze prosze o kontakt, mam nadzieje ze coś poradzi, może weźmie mnie wcześniej na wizytę... bo jak nie to i tak chce jechac prywatnie do innego w razie w. W środę powtórzę jeszcze raz te badania, bede mieć pewność
Ale jak nie plamisz i jest wzrost bety ja bym się nie martwiła na zapas, trzeba czekać teraz jedynie oszczędzanie i koniecznie telefon do lekarza może zwiększy dawkę leków. Stres nic nie pomoże tu

Dziewczyny, oddzwoniła do mnie gin. :( szczerze to nie wiem, co myśleć załamała mnie:( mówi ze nie rokuje to dobrze, ze beta powinna być ponad 80% a niestety ten progesteron zdecydowanie za niski... coś hamuje przyrost:/ powiedziała, ze mam czekac, bo nic nie zrobie i ze jak już chce powtórzyć wynik to w piątek nie środę... ona mi szans nie daje...

Hej laseczki. Poszliśmy sobie z M. i młodszym na spacer. Trochę powietrza i ruchu dobrze nam zrobi wszystkim.

Ale weszłam do Biedronki i nagle jak mi się źle zrobiło! [emoji33] Zimny pot, słabo, dreszcze... o masakra! Musiałam wyjść i usiąść na ławce. Byłam cała mokra dosłownie [emoji33][emoji33][emoji33]

Jedynie jak spytałam czy mam zwiększyć dawkę progesteronu to powiedziała ze mogę do 3 tabletek... kolejny stres mi dołożyła:( oszaleje

reklama
Dziewczyny, oddzwoniła do mnie gin. :( szczerze to nie wiem, co myśleć załamała mnie:( mówi ze nie rokuje to dobrze, ze beta powinna być ponad 80% a niestety ten progesteron zdecydowanie za niski... coś hamuje przyrost:/ powiedziała, ze mam czekac, bo nic nie zrobie i ze jak już chce powtórzyć wynik to w piątek nie środę... ona mi szans nie daje...
Przykro mi to jednak lekarz ale może się mylic. Ja bym powtórzyła i w środę i w piątek nadal bierz ten lek. I ja na Twoim miejscu bym poszła gdzieś prywatnie do lekarza.

Do góry