reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie byłam na szybkich zakupach w biedrze i przede mną stała taka rodzina - totalna patologia - 4 dzieci, tata z czerwoną twarzą z przepicia, matka to samo. Na taśmie kilka najtańszych browarów, pół chleba i to wielkie opakowanie sera, kilka bananów. Dzieci drą się w niebogłosy. I teraz scena która mnie najbardziej rozwaliła - matka bierze te najtańsze gumki na taśmę, ojciec patrzy na nią jak na idiotkę, odkłada i jak kasjerka zaczyna ich kasować to prosi jeszcze o paczkę fajek.
Miałam ochotę tam wyć

reklama
Moja ginekolog nie odbiera:/ a mówiła ze jej dzisiaj nie ma, ale napisałam jej SMS ze prosze o kontakt, mam nadzieje ze coś poradzi, może weźmie mnie wcześniej na wizytę... bo jak nie to i tak chce jechac prywatnie do innego w razie w. W środę powtórzę jeszcze raz te badania, bede mieć pewność

Moja ginekolog nie odbiera:/ a mówiła ze jej dzisiaj nie ma, ale napisałam jej SMS ze prosze o kontakt, mam nadzieje ze coś poradzi, może weźmie mnie wcześniej na wizytę... bo jak nie to i tak chce jechac prywatnie do innego w razie w. W środę powtórzę jeszcze raz te badania, bede mieć pewność
Ale jak nie plamisz i jest wzrost bety ja bym się nie martwiła na zapas, trzeba czekać teraz jedynie oszczędzanie i koniecznie telefon do lekarza może zwiększy dawkę leków. Stres nic nie pomoże tu

Dziewczyny, oddzwoniła do mnie gin. :( szczerze to nie wiem, co myśleć załamała mnie:( mówi ze nie rokuje to dobrze, ze beta powinna być ponad 80% a niestety ten progesteron zdecydowanie za niski... coś hamuje przyrost:/ powiedziała, ze mam czekac, bo nic nie zrobie i ze jak już chce powtórzyć wynik to w piątek nie środę... ona mi szans nie daje...

Hej laseczki. Poszliśmy sobie z M. i młodszym na spacer. Trochę powietrza i ruchu dobrze nam zrobi wszystkim.

Ale weszłam do Biedronki i nagle jak mi się źle zrobiło! [emoji33] Zimny pot, słabo, dreszcze... o masakra! Musiałam wyjść i usiąść na ławce. Byłam cała mokra dosłownie [emoji33][emoji33][emoji33]

Jedynie jak spytałam czy mam zwiększyć dawkę progesteronu to powiedziała ze mogę do 3 tabletek... kolejny stres mi dołożyła:( oszaleje

reklama
Dziewczyny, oddzwoniła do mnie gin. :( szczerze to nie wiem, co myśleć załamała mnie:( mówi ze nie rokuje to dobrze, ze beta powinna być ponad 80% a niestety ten progesteron zdecydowanie za niski... coś hamuje przyrost:/ powiedziała, ze mam czekac, bo nic nie zrobie i ze jak już chce powtórzyć wynik to w piątek nie środę... ona mi szans nie daje...
Przykro mi to jednak lekarz ale może się mylic. Ja bym powtórzyła i w środę i w piątek nadal bierz ten lek. I ja na Twoim miejscu bym poszła gdzieś prywatnie do lekarza.

Do góry