Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeju, nawet nie mów. Już straciłam nadzieję na ten cykl, wczoraj zupełnie na luzie zaszaleliśmy a teraz próbuje ściągnąć męża wcześniej z pracy ale coś marudzi i nie wiem czy mi się uda [emoji33] A nie chcę mu mówić że tu chyba jakaś owu się szykuje żeby go nie zestresować. To pierwszy tak mój wyraźny test od początku starań, czyli od roku!!! Za 5 dni mamy rok starań i rocznicę ślubuJak dla mnie owu, ładne równe kreski! Starajcie sie [emoji173]
Jak dla mnie pozytywDziewczyny, test owu z teraz - w końcu pozytyw czy to jeszcze nie to? 17dc dziś, nie biorę dupka w tym cyklu bo mi się skończył Zobacz załącznik 866744
O nadżerce nie słyszałam, za to na stosowałam tampony przez cały okres przez dłuuugie lata. Nie wyobrażałam sobie chodzić do szkoły czy na uczelnię z podpaską.. A od jakiegoś czasu nie mogę się zakorkować bo mnie natychmiast brzuch sakramencko boli :/ i tylko podpaski.. Ale praktycznie mnie już brzuch nie boli, często nawet jednej tabletki nie muszę braćCzy od tamponow moga sie robic nadzerki? Mojej kolezance lekarz tak powiedzial. Tak sobie myślę czy ja sobie nimi nie szkodze? Pierwsze 3 dni @ uzywam tamponow 24h.. Dopiero do plamien wkładkę.
@jagoda87 i @ForgetMeeNot tak myślę że dziś owu choć testów owu nie robię, zobaczę jaka jutro temperatura będzie ale dziś mocniej czuję jajniki o dziwo dwa i śluz płodny się pojawił a zawsze się pojawia w dniu w którym jest owu chyba wtedy jest go więcej i go dobrze widać. No nic nie zostaje innego jak czekać i po 2 dni po skoku brać luteine
To ja też się napalę jak koza na obierki, bo mnie bolały też oba i na monitoring jeszcze dzisiaj jadę zobaczyć czy pękły jajeczka.Trzymam kciuki [emoji6] mnie tez w tym cyklu bolały dwa jajniki... tyle ze najpierw ten co powinien a kolejnego dnia drugi i są dwie kreski teraz [emoji6]
A kiedy masz isc na kontrole do endo?jestem załamana po miesiącu brania jodidu zapisanego przez endokrynologa TSH zkoczyło mi z 3,0 na 4,0 japikole....