reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak dla mnie owu, ładne równe kreski! Starajcie sie [emoji173]
Jeeeju, nawet nie mów. Już straciłam nadzieję na ten cykl, wczoraj zupełnie na luzie zaszaleliśmy a teraz próbuje ściągnąć męża wcześniej z pracy ale coś marudzi i nie wiem czy mi się uda [emoji33] A nie chcę mu mówić że tu chyba jakaś owu się szykuje żeby go nie zestresować. To pierwszy tak mój wyraźny test od początku starań, czyli od roku!!! Za 5 dni mamy rok starań i rocznicę ślubu

Czy od tamponow moga sie robic nadzerki? Mojej kolezance lekarz tak powiedzial. Tak sobie myślę czy ja sobie nimi nie szkodze? Pierwsze 3 dni @ uzywam tamponow 24h.. Dopiero do plamien wkładkę.

Czy od tamponow moga sie robic nadzerki? Mojej kolezance lekarz tak powiedzial. Tak sobie myślę czy ja sobie nimi nie szkodze? Pierwsze 3 dni @ uzywam tamponow 24h.. Dopiero do plamien wkładkę.
O nadżerce nie słyszałam, za to na stosowałam tampony przez cały okres przez dłuuugie lata. Nie wyobrażałam sobie chodzić do szkoły czy na uczelnię z podpaską.. A od jakiegoś czasu nie mogę się zakorkować bo mnie natychmiast brzuch sakramencko boli :/ i tylko podpaski.. Ale praktycznie mnie już brzuch nie boli, często nawet jednej tabletki nie muszę brać

@jagoda87 i @ForgetMeeNot tak myślę że dziś owu choć testów owu nie robię, zobaczę jaka jutro temperatura będzie ale dziś mocniej czuję jajniki o dziwo dwa i śluz płodny się pojawił a zawsze się pojawia w dniu w którym jest owu chyba wtedy jest go więcej i go dobrze widać. No nic nie zostaje innego jak czekać i po 2 dni po skoku brać luteine

Trzymam kciuki [emoji6] mnie tez w tym cyklu bolały dwa jajniki... tyle ze najpierw ten co powinien a kolejnego dnia drugi i są dwie kreski teraz [emoji6]

reklama
Wogole witam sie w ten pochmurny dzien. Dzis 24dc a 10dp. Chorobsko dalej mnie nie popuszcza a jutro musze isc na badanie tarczycowe wiec chyba to nie bedzie oddzialywac na wynik co?

Do góry