reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak dla mnie owu, ładne równe kreski! Starajcie sie [emoji173]
Jeeeju, nawet nie mów. Już straciłam nadzieję na ten cykl, wczoraj zupełnie na luzie zaszaleliśmy a teraz próbuje ściągnąć męża wcześniej z pracy ale coś marudzi i nie wiem czy mi się uda [emoji33] A nie chcę mu mówić że tu chyba jakaś owu się szykuje żeby go nie zestresować. To pierwszy tak mój wyraźny test od początku starań, czyli od roku!!! Za 5 dni mamy rok starań i rocznicę ślubu

Czy od tamponow moga sie robic nadzerki? Mojej kolezance lekarz tak powiedzial. Tak sobie myślę czy ja sobie nimi nie szkodze? Pierwsze 3 dni @ uzywam tamponow 24h.. Dopiero do plamien wkładkę.

Czy od tamponow moga sie robic nadzerki? Mojej kolezance lekarz tak powiedzial. Tak sobie myślę czy ja sobie nimi nie szkodze? Pierwsze 3 dni @ uzywam tamponow 24h.. Dopiero do plamien wkładkę.
O nadżerce nie słyszałam, za to na stosowałam tampony przez cały okres przez dłuuugie lata. Nie wyobrażałam sobie chodzić do szkoły czy na uczelnię z podpaską.. A od jakiegoś czasu nie mogę się zakorkować bo mnie natychmiast brzuch sakramencko boli :/ i tylko podpaski.. Ale praktycznie mnie już brzuch nie boli, często nawet jednej tabletki nie muszę brać

@jagoda87 i @ForgetMeeNot tak myślę że dziś owu choć testów owu nie robię, zobaczę jaka jutro temperatura będzie ale dziś mocniej czuję jajniki o dziwo dwa i śluz płodny się pojawił a zawsze się pojawia w dniu w którym jest owu chyba wtedy jest go więcej i go dobrze widać. No nic nie zostaje innego jak czekać i po 2 dni po skoku brać luteine

Trzymam kciuki [emoji6] mnie tez w tym cyklu bolały dwa jajniki... tyle ze najpierw ten co powinien a kolejnego dnia drugi i są dwie kreski teraz [emoji6]

reklama
Wogole witam sie w ten pochmurny dzien. Dzis 24dc a 10dp. Chorobsko dalej mnie nie popuszcza a jutro musze isc na badanie tarczycowe wiec chyba to nie bedzie oddzialywac na wynik co?

Do góry