D
Deleted member 181275
Gość
Hmm to ja nie wiem co jest wtedy. Może ja tak zareagowałam akurat i się źle czujeJa jakos niewidzialam roznicy gdy zaprzestalam brac. Tak samo sie czulam jak i przy braniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm to ja nie wiem co jest wtedy. Może ja tak zareagowałam akurat i się źle czujeJa jakos niewidzialam roznicy gdy zaprzestalam brac. Tak samo sie czulam jak i przy braniu.
Wiem, wiem,boje się cieszyć, ale w głębi serca muszę być dobrej myśli,bo i tak będzie co ma być. Mogę zapyta ile masz lat?Będzie dobrze, musi być! Ja tez się obawiam, ale modlę się by było dobrze! Strach jest ale nie możemy tracić nadziei... dlatego ja chce na betę skoczyć jeszcze przed ginekologiem, bo zanim pójdę na wizytę to jednak jeszcze z 2 tygodnie
Moim zdaniem kreska jest. Ale na tym etapie ciąży bez sensu robić testy popołudniuCo myślicie??? Ten wynik w czasie podanym na opakowaniu???? Kreska jest bardzo blada ale różowa.... Na 3 testach wyszła druga blada po czasie podanym na opakowaniu. Aptekarka mówiła, że to dlatego że robione po południu i niskie stężenie hormonu. Teraz na wieczór robiłam kolejny i póki co negatyw. A na rano mam płytowy zostawimy .. Czy na tym z dzisiaj widać druga kreskę???? Bo ja mam zwidy... Teraz test zrobił się bardziej przejrzysty, tło jest białe a kreska testowa blado różowa a kontrolna mocno rozowa
Można i jak moge Wam doradzić, to nie przesadzajcie z tą betą. Ja zrobiłam chyba z 7 razy, bo byłam tak przewrażliwiona po pronieniu i miałam oiękne przyrosty po prawie 200%, a ostatni przyrost-jeb! 50%. Oczywiście widziałam już najczarniejszy scenariusz. Biegiem do lekarza, a ten mnie opiperzył, ze tyle razy bete dobiłam i ze od jakiejs tam wartosci (nie pamiętam od ilu, chyba od 8tyś) beta nie bedzie juz rosnąć tak szybko! Oczywiscie wszystko skonczylo sie dobrze, wiecej bety nie robilam, a dzidzia rośnie zdrowa. Ale co sie najadłam strachu to moje
Pewnie, mam 29l., to moja pierwsza i wymarzona ciąża, (mam nadzieje, ze bd wszystko wporzadku jejuuu) staraliśmy się rok i 7mcyWiem, wiem,boje się cieszyć, ale w głębi serca muszę być dobrej myśli,bo i tak będzie co ma być. Mogę zapyta ile masz lat?
Moim zdaniem widać, mi tez pokazywało taka jasna, ale już rano ma drugi dzień była wyraźniejsza po cichutku Gratuluje !Co myślicie??? Ten wynik w czasie podanym na opakowaniu???? Kreska jest bardzo blada ale różowa.... Na 3 testach wyszła druga blada po czasie podanym na opakowaniu. Aptekarka mówiła, że to dlatego że robione po południu i niskie stężenie hormonu. Teraz na wieczór robiłam kolejny i póki co negatyw. A na rano mam płytowy zostawimy .. Czy na tym z dzisiaj widać druga kreskę???? Bo ja mam zwidy... Teraz test zrobił się bardziej przejrzysty, tło jest białe a kreska testowa blado różowa a kontrolna mocno rozowa