reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Będzie dobrze, musi być! Ja tez się obawiam, ale modlę się by było dobrze! Strach jest ale nie możemy tracić nadziei... dlatego ja chce na betę skoczyć jeszcze przed ginekologiem, bo zanim pójdę na wizytę to jednak jeszcze z 2 tygodnie
Wiem, wiem,boje się cieszyć, ale w głębi serca muszę być dobrej myśli,bo i tak będzie co ma być. Mogę zapyta ile masz lat?

Co myślicie??? Ten wynik w czasie podanym na opakowaniu???? Kreska jest bardzo blada ale różowa.... Na 3 testach wyszła druga blada po czasie podanym na opakowaniu. Aptekarka mówiła, że to dlatego że robione po południu i niskie stężenie hormonu. Teraz na wieczór robiłam kolejny i póki co negatyw. A na rano mam płytowy zostawimy :) .. Czy na tym z dzisiaj widać druga kreskę???? Bo ja mam zwidy... Teraz test zrobił się bardziej przejrzysty, tło jest białe a kreska testowa blado różowa a kontrolna mocno rozowa

Załączniki

• IMG_20180612_123020.jpg
    IMG_20180612_123020.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 187
Co myślicie??? Ten wynik w czasie podanym na opakowaniu???? Kreska jest bardzo blada ale różowa.... Na 3 testach wyszła druga blada po czasie podanym na opakowaniu. Aptekarka mówiła, że to dlatego że robione po południu i niskie stężenie hormonu. Teraz na wieczór robiłam kolejny i póki co negatyw. A na rano mam płytowy zostawimy :) .. Czy na tym z dzisiaj widać druga kreskę???? Bo ja mam zwidy... Teraz test zrobił się bardziej przejrzysty, tło jest białe a kreska testowa blado różowa a kontrolna mocno rozowa
Moim zdaniem kreska jest. Ale na tym etapie ciąży bez sensu robić testy popołudniu ;)
Lepiej rano z pierwszego moczu

@ForgetMeeNot Ufaj mu ufaj, ja mam go z polecenia dziewczyny, której nikt nie potrafił pomoc odnosić ciąży. Miała kilka poronienien w tym jedna strata w 6 miesiącu.... Masakre przeżyła .... A u niego donosiła zdrowe bliźniaki :) Będzie dobrze, zobaczysz:tak: no i mam nadzieję, że faktycznie niedługo do Ciebie dołączę ;) chociaż ja teraz jakoś wzięłam na wstrzymanie i stwierdziłam, że oby do końca roku się udało to będzie ok :);)

Zrobiłam dzisiaj progesteron, bo jestem 7dpo i wynik jest lepszy niż ostatnio na cyklu stymulowanym z 2 ciałkami żółtymi:) w tamtym cyklu było w 7 dpo 14,23 a w tym jest 18,34. Mam nadzieję, że pęcherzyk pękł sam z siebie:) Tylko TSH mi szaleje... Z ledwo oznaczalnego 3 tyg temu skoczylo mi do 4,40... Więc pewnie i tak jest to cykl stracony chociażby przez to...

Można i jak moge Wam doradzić, to nie przesadzajcie z tą betą. Ja zrobiłam chyba z 7 razy, bo byłam tak przewrażliwiona po pronieniu i miałam oiękne przyrosty po prawie 200%, a ostatni przyrost-jeb! 50%. Oczywiście widziałam już najczarniejszy scenariusz. Biegiem do lekarza, a ten mnie opiperzył, ze tyle razy bete dobiłam i ze od jakiejs tam wartosci (nie pamiętam od ilu, chyba od 8tyś) beta nie bedzie juz rosnąć tak szybko! Oczywiscie wszystko skonczylo sie dobrze, wiecej bety nie robilam, a dzidzia rośnie zdrowa. Ale co sie najadłam strachu to moje ;)
Wiem, wiem,boje się cieszyć, ale w głębi serca muszę być dobrej myśli,bo i tak będzie co ma być. Mogę zapyta ile masz lat?
Pewnie, mam 29l., to moja pierwsza i wymarzona ciąża, (mam nadzieje, ze bd wszystko wporzadku jejuuu) staraliśmy się rok i 7mcy

Moim zdaniem widać, mi tez pokazywało taka jasna, ale już rano ma drugi dzień była wyraźniejsza:tak: po cichutku Gratuluje !:D

@jagoda87 i @ForgetMeeNot tak myślę że dziś owu choć testów owu nie robię, zobaczę jaka jutro temperatura będzie ale dziś mocniej czuję jajniki o dziwo dwa i śluz płodny się pojawił a zawsze się pojawia w dniu w którym jest owu chyba wtedy jest go więcej i go dobrze widać. No nic nie zostaje innego jak czekać i po 2 dni po skoku brać luteine

reklama
Dziewczyny, test owu z teraz - w końcu pozytyw czy to jeszcze nie to? 17dc dziś, nie biorę dupka w tym cyklu bo mi się skończył:p
20180612_221257.jpg

Załączniki

• 20180612_221257.jpg
    20180612_221257.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 563
Do góry