ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziękuję kochana jesteś :* a odnośnie odczucia, że się znamy, mimo, że się nie znamy to mam tak samo i też myślę co u Ciebie.. i czekam i trzyma kciuki za to, żebyśmy się lada moment spotkały u doktorka w poczekalni z brzucholamiNie dziwi mnie Twój lęk, ale zaufaj lekarzowi. Ja wierzę, że będzie dobrze i trzymam za to mocno kciuki ściskam cię mocno myślałam o Tobie kilka razy dzisiaj, fajne to bo niby się nie znamy, a czuje jakby tak było
a czemu dał ci duphaston i luteinę? Przecież progesteron masz ładny...
a dlaczego mi to przepisał? jak sam powiedział, że widzimy się za 2 tygodnie, a w międzyczasie da mi trochę leków żeby nas wzmocnić i podkręcić - oczywiście z uśmiechem jak to on. Oczywiście mam skontrolować tsh i ft4, zwiększył mi dawkę euthyroxu do 50mg. Nie wiem.. jakoś mu ufam,...
A najlepsze było w aptece u mnie pod blokiem. Realizuje receptę u takiej młodej sympatycznej farmaceutki, ona tak mi podaje te leki... mówię, do niej, że trochę dużo tego, a ona do mnie, że doktor wie co robi bo jej bardzo zagrożoną ciąże prowadził i teraz ma zdrowego bobasa... trochę mnie podbudowała
Cuuuuudnie pięęęękna betaHej dziewczyny Moja beta z dzisiaj 2739 8.06 byla 603 a dzisiaj taka. Przyrost 112% ! Kazdemu zycze takiego szczescia i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!
Jak masz dziś owu to idealnie my w tym cyklu ostatni raz kochaliśmy się dzień przed owu właśnie a potem przez kilka dni w ogóle :_ będzie dobrze pozytywnieDzisiaj wg apki owu a mąż w delegacji wraca dopiero w czwartek chyba nic z tego w tym cyklu chyba żeby udało się po wczorajszych i niedzielnych przytulankach ehh.. .