reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Niestety pracuje na rano :( także ten tydzień odpada :( kurde a ja dzisisj 12h w pracy byłam w takim upale, dzwigalan :sad: zeby wszystko było dobrze... dziewczyny Dziekuje Wam za otuchę i wsparcie ;* ale jeszcze nie chce się nakręcać! Nie mogę ! o_O
Szkoda a moze uda ci sie pójść pozniej do pracy albo wcześniej wyrwać jesli popoludniu tez labo masz czynne ?

Ja to jestem inna [emoji16] w razie jak juz zobacze || to zadnej bety robic nie bede [emoji14] grzecznie bede czekac do wizyty z serduszkiem [emoji4]

Szkoda a moze uda ci sie pójść pozniej do pracy albo wcześniej wyrwać jesli popoludniu tez labo masz czynne ?

Ja to jestem inna [emoji16] w razie jak juz zobacze || to zadnej bety robic nie bede [emoji14] grzecznie bede czekac do wizyty z serduszkiem [emoji4]
Nie zabardzo mam możliwość... labo do 11 czynne, ale powtórzę test i to chyba kilka krotnie i różnymi testami, bo mi się wydaje ze chyba śnie :ninja2: a mam 2 z firmy NORDTEST

@IrenaX nie martw się dźwiganiem, na tym etapie nie ma to jeszcze takiego wpływu. Ja też nie spałam kilka nocy:)
@Kaamilaaa jak właśnie też sobie obiecałam że bety nie zrobię i czekam cierpliwie od miesiąca, a wizyta dopiero za tydzień, 9tc.

Powiem Wam, ze brzuch mnie pobolewa jak na okres może troszke delikatniej, ale tez tsk jakby dziwne mam uczucie na żołądku, tak jakby mnie skręcało z głodu, ale nie chce mi się jeść :baffled: piersi troszke bola chyba dopiero od wczoraj... chce zaczekać jeszcze te 2 dni przynajmniej, tak do 29dc, oby nie przyszła @

@IrenaX nie martw się dźwiganiem, na tym etapie nie ma to jeszcze takiego wpływu. Ja też nie spałam kilka nocy:)
@Kaamilaaa jak właśnie też sobie obiecałam że bety nie zrobię i czekam cierpliwie od miesiąca, a wizyta dopiero za tydzień, 9tc.
Oo czyli nie jestem jedyna z tym nierobieniem bety [emoji3]
Ja uwazam ze jak w pierwszej ciazy nie robilam to i teraz nie bede bo juz sie tyle naczytalam jak dziewczyny sie stresowaly czy odpowiedni wynik czy dobrze przyrasta itd to ja dziekuje, zaoszczedze sobie tego stresu [emoji4]

reklama
Do góry