reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Niestety pracuje na rano :( także ten tydzień odpada :( kurde a ja dzisisj 12h w pracy byłam w takim upale, dzwigalan :sad: zeby wszystko było dobrze... dziewczyny Dziekuje Wam za otuchę i wsparcie ;* ale jeszcze nie chce się nakręcać! Nie mogę ! o_O
Szkoda a moze uda ci sie pójść pozniej do pracy albo wcześniej wyrwać jesli popoludniu tez labo masz czynne ?

Ja to jestem inna [emoji16] w razie jak juz zobacze || to zadnej bety robic nie bede [emoji14] grzecznie bede czekac do wizyty z serduszkiem [emoji4]

Szkoda a moze uda ci sie pójść pozniej do pracy albo wcześniej wyrwać jesli popoludniu tez labo masz czynne ?

Ja to jestem inna [emoji16] w razie jak juz zobacze || to zadnej bety robic nie bede [emoji14] grzecznie bede czekac do wizyty z serduszkiem [emoji4]
Nie zabardzo mam możliwość... labo do 11 czynne, ale powtórzę test i to chyba kilka krotnie i różnymi testami, bo mi się wydaje ze chyba śnie :ninja2: a mam 2 z firmy NORDTEST

@IrenaX nie martw się dźwiganiem, na tym etapie nie ma to jeszcze takiego wpływu. Ja też nie spałam kilka nocy:)
@Kaamilaaa jak właśnie też sobie obiecałam że bety nie zrobię i czekam cierpliwie od miesiąca, a wizyta dopiero za tydzień, 9tc.

Powiem Wam, ze brzuch mnie pobolewa jak na okres może troszke delikatniej, ale tez tsk jakby dziwne mam uczucie na żołądku, tak jakby mnie skręcało z głodu, ale nie chce mi się jeść :baffled: piersi troszke bola chyba dopiero od wczoraj... chce zaczekać jeszcze te 2 dni przynajmniej, tak do 29dc, oby nie przyszła @

@IrenaX nie martw się dźwiganiem, na tym etapie nie ma to jeszcze takiego wpływu. Ja też nie spałam kilka nocy:)
@Kaamilaaa jak właśnie też sobie obiecałam że bety nie zrobię i czekam cierpliwie od miesiąca, a wizyta dopiero za tydzień, 9tc.
Oo czyli nie jestem jedyna z tym nierobieniem bety [emoji3]
Ja uwazam ze jak w pierwszej ciazy nie robilam to i teraz nie bede bo juz sie tyle naczytalam jak dziewczyny sie stresowaly czy odpowiedni wynik czy dobrze przyrasta itd to ja dziekuje, zaoszczedze sobie tego stresu [emoji4]

reklama
Do góry