Kasienka3b
Fanka BB :)
Ciaza jak byk wiec gratulacjeDziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciaza jak byk wiec gratulacjeDziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
Tam serio widac kreske, wiem ze strach teraz jest ale powtorz rano i juz pewnie bedzie jeszcze lepiej widoczna kreseczka [emoji6]Dziewczyny! Ja się obawiam, może jednak test się myli ? Jutro rano powtórzę z porannego moczu... powiem Was ze jeśli to jest to, to chyba bd płakać ze szczęścia, a jeśli się okaże (nie daj Boże) ze psikus... martwię się
Jeju nie chce się jeszcze cieszyć nakręcać, chyba dzisisj nie zasnęAaaa irenka krecha jak byk !!! Ale fajnie będziemy lutówkami
Ja pierdziu nie spodziewałam się... co teraz... w razie czego jak jutro bd ciemniejsza kiedy isc na betę ?Tam serio widac kreske, wiem ze strach teraz jest ale powtorz rano i juz pewnie bedzie jeszcze lepiej widoczna kreseczka [emoji6]
Pieknie Kochana Widac 2 kreche wiec gratulacje!Kurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
Mozesz isc nawet jutro [emoji6]Ja pierdziu nie spodziewałam się... co teraz... w razie czego jak jutro bd ciemniejsza kiedy isc na betę ?
Kurde nie wiem czy mam zwidy, czy co
Jeszcze nie chce dziękować by nie zapeszać, ale matko boska to jest dla mnie szok byłam nastawiona negatywnie zeby tylko się okazało teraz ze jest to ciąża... i zeby wszystko było dobrzePieknie Kochana Widac 2 kreche wiec gratulacje!
Niestety pracuje na rano także ten tydzień odpada kurde a ja dzisisj 12h w pracy byłam w takim upale, dzwigalan zeby wszystko było dobrze... dziewczyny Dziekuje Wam za otuchę i wsparcie ;* ale jeszcze nie chce się nakręcać! Nie mogę !Mozesz isc nawet jutro [emoji6]
Aaa mowilam ze owulacyjne wychodza wcześniej niz ciazowe [emoji14]