Fanka Kadry
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, przeczytałam, że w drugiej połowie lipca. To tym bardziej. Nawet jeszcze nie będziesz wiedziała, czy jesteś w ciąży. więc życzę nam obu, byśmy przywiozły z Hiszpanii pozytywne testy! a jaki region wybraliście? My mamy objazdówkę po Andaluzji a potem wypoczynek na Costa del Sol.
Witam się dziewczyny. Na chwilę obecną @ nie ma a testy ciemnieją (u góry najnowszy) więc chyba po pracy lecę na badanko
Kup ciążowy, mi owulacyjne caly czas wychodzily przed @ raz slabsze, raz mocniejsze. Nawet jak juz wiedzialam, ze w ciazy jestem, jakos w 6tc na owulacyjnym wyszla mi ledwo widoczna kreska.Witam się dziewczyny. Na chwilę obecną @ nie ma a testy ciemnieją (u góry najnowszy) więc chyba po pracy lecę na badanko
30 dc, dzisiaj miała być @Który to dc?
Daga ale to są ciążowe testyKup ciążowy, mi owulacyjne caly czas wychodzily przed @ raz slabsze, raz mocniejsze. Nawet jak juz wiedzialam, ze w ciazy jestem, jakos w 6tc na owulacyjnym wyszla mi ledwo widoczna kreska.
Przepraszam! Wydawało mi sie, ze ktoras wczoraj pisała o kresce na owulacyjnym przed @ i pomyliłam fakty!Daga ale to są ciążowe testy
Ja coś tam widzę mi w tym dniu nic nie wychodziło, dopiero 2 dni przed @ coś zaczęło się pojawiać.Dziewczyny widzicie tu coś ? Czy ja mam jakieś omamy... dzisiaj 9dpo Zobacz załącznik 866171