Fanka Kadry
Fanka BB :)
WładysławowoA gdzie nad morze jak morzna spytac?bo ja tez jade (do kolobrzegu) ale dopiero pod koniec lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WładysławowoA gdzie nad morze jak morzna spytac?bo ja tez jade (do kolobrzegu) ale dopiero pod koniec lipca
Tego nie wiem bo nigdy nie robiłam testów w innym terminie niż przed spodziewana owuJa już jestem gotowa do podróży! @ spodziewana na wtorek - środę, zapas tamponów imponujący. Oby nie były potrzebne! Choć i tak zamierzam uzywać te najmniejsze już od jutra.
Raczej spodziewam się @, ale mozecie trzymać kciuki, by nie przyszła.
@IrenaX a miałaś już sytuację, że nie było na teście tej kreski? Bo mi zawsze wychodziła choćby blada i jak sobie przypominam zdjęcia wrzucane przez dziewczyny, zawsze widać choćby cień. Wydaje mi się, że ten hormon jest ciągle w organizmie. A te testy mierzą jego wyskok przed owu.
powiem ci ze zrobilam wczoraj dla proby tych nowych testow paskowych a dzis dostalam @ i nie bylo nawet cienia cienia. ale nie wiem czy tym powinnas sie sugerowac;p po @ mialam zawsze kreske calkiem wyrazna ale nie taka mocno bordową dopiero w owu byla taka mega ale wtedy uzywalam testow strumieniowych zobacze teraz poraz pierwszy jak paskowe się sprawdzaja.Czy testy owu pokazują przez cały cykl 2 kreseczki czy tylko przed owu?
Tego nie wiem bo nigdy nie robiłam testów w innym terminie niż przed spodziewana owu
sprawdziłam i nie wiem co o tym myśleć [emoji33] a jestem przed sama @ 1-2 dni[emoji53]
Kasiu taki pepino czy jakoś tak 10. Zrobiłam jeszcze teraz i jakby ciemnieje trochę (ten na górze jest najnowszy). Jutro jak nie przyjdzie okres to lecę na betę.
Dobre pytanie też się chętnie dowiem, bo mi cały cykl wychodzą właśnie dwie kreskiCzy testy owu pokazują przez cały cykl 2 kreseczki czy tylko przed owu?