No dzieje się naprawdę, chociaż szczerze przyznam, ze jeszcze sama w to nie mogę uwierzyć, nieraz mi się wydaje, ze to sen i zaraz się obudzę [emoji16]
@marta_usssek czuję się bardzo dobrze, dzięki [emoji8] w zasadzie fizycznie to ja się czyję cały czas bardzo dobrze, ale w pierwszym trymestrze te krwawienia i plamienia niestety psychicznie dały mi popalić [emoji57] ale na szczęście dokładnie z końcem 12 tygodnia wszystko ustąpiło i jak na razie jest bardzo dobrze, wiec w końcu powolutku mogę się cieszyć tą ciąża [emoji7]
Wczoraj prawie cały czas na leżąco czułam coś dziwnego w okolicach pępka... niby trochę jak powietrze krążące w jelitach, niby trochę łaskotało i gołym okiem widać było jak brzuch się rusza [emoji33] myślicie, ze to możliwe ze w 14+5 już takie ekscesy? Czy bardziej jakaś rewolucja w jelitach, tudzież mięśni? [emoji848][emoji848]
Jeśli zaś chodzi o imię, to nie mam bladego pojęcia [emoji849] z mężem jeszcze nic nie rozmawialiśmy, czekamy na potwierdzenie płci na 100%, ale będzie to nie lada wyzwanie, bo nic mi się nie podoba [emoji33] ciężko będzie, no ale sprostamy i temu wyzwaniu
No to tyle u mnie
a jak wasze pociechy się chowają?
A staraczki, jak postępy? Każda z was zasługuje na piękne dwie kreseczki!! Życzę wam z całego [emoji173]️ żeby w końcu zaskoczyło!!