reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie dziewczyny co u was słychać? U mnie właściwie bez zmian dlatego nic nie pisze ...3 cykle naturalne po laparoskopi ciazy brak poten 2 cykle ovitrelle plus duphaston ciazy brak teraz kolejny cykl tym razem z lametta ....:( w każdym cyklu owulavja jest pecherzyk peka ciazy nie ma...
Pozdrawiam

reklama
Wszystko jest okej! Ale ulga ;) rośnie dobrze, serce bije, pappa wyszło dobrze, niskie ryzyka mimo wieku ;) no i wyglada na to, ze się sisor tam majda ;) lekarz mówi żeby się jeszcze nie nastawiać na 100% :) następna wizytę mam dopiero 29 maja! Masakra! Chciałabym to przespać ;)

Wszystko jest okej! Ale ulga ;) rośnie dobrze, serce bije, pappa wyszło dobrze, niskie ryzyka mimo wieku ;) no i wyglada na to, ze się sisor tam majda ;) lekarz mówi żeby się jeszcze nie nastawiać na 100% :) następna wizytę mam dopiero 29 maja! Masakra! Chciałabym to przespać ;)
Gratulacje! Czyli dobre miałaś przeczucie :D
Dopiero koniec maja!? Co tak długo? Ja miałam wizyty co 3 tygodnie a i tak to zawsze były najdłuższe 3 tygodnie.

Gratulacje! Czyli dobre miałaś przeczucie :D
Dopiero koniec maja!? Co tak długo? Ja miałam wizyty co 3 tygodnie a i tak to zawsze były najdłuższe 3 tygodnie.

No nie wiem, lekarz mówi, ze wszystko jest ok i nie ma potrzeby wcześniej robić usg, ewentualnie gdyby coś się działo to mam przyjść. Dziś jest 12+0, ciąża rozwija się prawidłowo 29.05 będzie 19+2 jak sobie policzyłam, czyli obiektywnie rzecz biorąc faktycznie nie ma sensu iść wcześniej, no chyba ze coś się będzie działo albo jak dostanę histerii i nie wytrzymam do 29, co jest bardzo prawdopodobne [emoji38]

Ogolnie to jest prywatny gabinet i mam tez wrażenie, ze nie chce mnie naciągać na wizyty i namawia tylko na te niezbędne :)

reklama
Do góry