ookatkaoo1993
Fanka BB :)
10 minut od przyjazdu na porodówkęHaha Kasia gratulacje [emoji8] jak będziesz miała już siły to napisz jak poszło :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 minut od przyjazdu na porodówkęHaha Kasia gratulacje [emoji8] jak będziesz miała już siły to napisz jak poszło :*
Pozazdrościć [emoji7][emoji7][emoji7] super!10 minut od przyjazdu na porodówkę
Urodziłam 17.30
Trzymam kciuki żebyś jeszcze marcówką została [emoji8]Gratulacje! Załapałaś się jeszcze na czerwiec.
@AgaRS90 jak pierwsze dni z bobasem?
@olaaa7 teraz Twoja kolej! My tu wszystko mamy policzone.
Ja się kilka miesięcy ustawiałam w kolejce do lutówek (powinnam mieć tam miejsce honorowe!). Teraz podglądam marcówki. Za około tydzień okaże się, czy przyjdzie mi rozglądać się za kwietniówkami.
GratulacjeUrodziłam 17.30
Kochana nie ma innej opcji jak razem trafiamy na marcowki:*Gratulacje! Załapałaś się jeszcze na czerwiec.
Ja się kilka miesięcy ustawiałam w kolejce do lutówek (powinnam mieć tam miejsce honorowe!). Teraz podglądam marcówki. Za około tydzień okaże się, czy przyjdzie mi rozglądać się za kwietniówkami.
Zazdroszcze eksprespwego porodu[emoji7]10 minut od przyjazdu na porodówkę
Cudownie!Gratulacje! Załapałaś się jeszcze na czerwiec.
Cudowne zdjecieCudownie!
Mlody je, spi, robi kupki. Co 3h, z zegarkiem w rece.
Z nim i jego opieka nie ma w ogole problemu.
Wyszliśmy we wtorek dopiero (porod w piątek) bo mlody mial podwyższone crp.
Z moja psycha troche gorzej...
I kroczem. Niestety, mimo staran w czasie ciazy mie udalo sis uniknac pekniecia mam bardzo duzo szwow ma szyjce i sciankach pochwy plus pekniecie 2stopnia... o milimetry od odbytu wiec masakra no i jakies krwiaki dwa wyszly... ale mam nadzieję, ze szybko sie wszystko zagoi.
Pozdrawiamy [emoji173]
Zobacz załącznik 872622
Ale piekne zdjecieCudownie!
Mlody je, spi, robi kupki. Co 3h, z zegarkiem w rece.
Z nim i jego opieka nie ma w ogole problemu.
Wyszliśmy we wtorek dopiero (porod w piątek) bo mlody mial podwyższone crp.
Z moja psycha troche gorzej...
I kroczem. Niestety, mimo staran w czasie ciazy mie udalo sis uniknac pekniecia mam bardzo duzo szwow ma szyjce i sciankach pochwy plus pekniecie 2stopnia... o milimetry od odbytu wiec masakra no i jakies krwiaki dwa wyszly... ale mam nadzieję, ze szybko sie wszystko zagoi.
Pozdrawiamy [emoji173]
Zobacz załącznik 872622