AgaRS90
Fanka BB :)
Jutro zaczynamy 40tydzien, czekamyA ostatnio myslalam o Tobie Juz wypakowana czy dalej w 2paku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zaczynamy 40tydzien, czekamyA ostatnio myslalam o Tobie Juz wypakowana czy dalej w 2paku?
O ja Cie ale piekny brzusiu Dobrze pamietam ze ma byc Grzes? Kiedy masz termin?Jutro zaczynamy 40tydzien, czekamy
Zobacz załącznik 867027
Tak, Grześ.O ja Cie ale piekny brzusiu Dobrze pamietam ze ma byc Grzes? Kiedy masz termin?
Daj koniecznie znać, jak młody pojawi się na świecieTak, Grześ.
Brzuszek piekny tylko tak zaorany rozstepami.... bylo ciezko bo stan zapalny był okropny i do krwi drapałam, tak swedziało i teraz wyglada fatalnie... no ale co zrobić.
Termin na 20/21 czerwca
Pewnie [emoji173]Daj koniecznie znać, jak młody pojawi się na świecie
Już przygotowana psychicznie i fizycznie?Pewnie [emoji173]
Oj chyba z tym psychicznym przygotowaniem to nigdy sie tak nie da na 100%[emoji16]Już przygotowana psychicznie i fizycznie?
Jutro zaczynamy 40tydzien, czekamy
Zobacz załącznik 867027
Beenka kochana, co u Ciebie?Piękny brzusio, czekamy na Grzesia [emoji7]
Powodzenia! [emoji256]
Aga trzymam kciuki [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Oj chyba z tym psychicznym przygotowaniem to nigdy sie tak nie da na 100%[emoji16]
Strach jest, wiadomo... jak to bedzie itd... no ale [emoji14]
Fizycznie... hm... no robię te masaże itd ale miałam długą przerwę bo złapałam infekcje.
A tak zakupowo to juz wszystko mamy