reklama
lili78
Fanka BB :)
Ty, gdzie ty chciałaś uciekać?! Weź mnie nie strasz!! Nie ma kuwa żadnego uciekania! Bierzemy się do roboty i już!
Ja się wczoraj trochę zdołowałam, bo po tej wizycie u urologa mąż mi powiedział, ze lekarz znalazł mu żylaki powrózka nasiennego ale powiedział, żeby się nie martwić, ze jeden chłop na pięciu to ma, nie jest to nic groźnego. I w sumie nie zagłębialam sprawy, myśle sobie jeśli mam się nie martwić to się nie martwię. Ale wczoraj jak pierd***nięta wygooglowałam to!! [emoji57] i kuwa żałuje tego, bo oczywiście popadlam w paranoje! Dziś już trochę lepiej, bo myśląc długo o tym doszłam do w wniosku, ze rozsądnie zaufam lekarzowi, skoro mówi ze to nie groźne to chyba wie, co mówi. Nie?
O’Hara !!!Ty neta nie czytaj bo osiwiejesz[emoji2] wiosna idzie będą mlode[emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Iga0071
Zazdroszczę przeprowadzki ja szukam mieszkania już z rok czasu chyba jesteśmy za bardzo wybredni ....albo te ceny powalajaceTeż jestem, ale chora znów. I przeprowadzamy się na większe mieszkanie bo tu jednak z bąblem i że ja pracuję w domu nie zmieścimy się na dwóch pokojach
Iga0071
Czasami tak trzeba... chociaż mnie tez zawsze serce pęka kiedy młodego strofuje bo kocham go nad życie i nie mogę patrzeć na te jego oczka kiedy są smutne[emoji23]
Masz już dziecko?
Iga0071
Dzisiaj 14 dpo wiec jakby miało coś wyjść to by już wyszło... następny pewnie tez stracony bo raczej męża nie będzie w czasie owulacji... Dzieki Dziewczyny za wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]
Ile km was dzieli w trakcie owulacji? Mój kiedyś przyjechał 400 km na seks i 400km wrócił ale wtedy się nie udało chyba przez moje wyrzuty sumienia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O'Hara
O’Hara !!!Ty neta nie czytaj bo osiwiejesz[emoji2] wiosna idzie będą mlode[emoji14]
Stary się dzisiaj umówił na 16.03 na badanie nasienia!! Boje się tylko, ze mu się dupa zepnie ze stresu, ze nie da rady [emoji57]
Iga0071
Mój mąż też ma te żylaki tzn. Jeszcze w liceum miał zabieg ale wtedy strasznie to bolały teraz mi powróciły nic mu nie przeszkadzaj, wcześniej myśleliśmy że to jest przyczyną ze nie mogę zajść był u urologa na badaniu i powiedział że nie jest tak źle i miał racjęTy, gdzie ty chciałaś uciekać?! Weź mnie nie strasz!! Nie ma kuwa żadnego uciekania! Bierzemy się do roboty i już!
Ja się wczoraj trochę zdołowałam, bo po tej wizycie u urologa mąż mi powiedział, ze lekarz znalazł mu żylaki powrózka nasiennego ale powiedział, żeby się nie martwić, ze jeden chłop na pięciu to ma, nie jest to nic groźnego. I w sumie nie zagłębialam sprawy, myśle sobie jeśli mam się nie martwić to się nie martwię. Ale wczoraj jak pierd***nięta wygooglowałam to!! [emoji57] i kuwa żałuje tego, bo oczywiście popadlam w paranoje! Dziś już trochę lepiej, bo myśląc długo o tym doszłam do w wniosku, ze rozsądnie zaufam lekarzowi, skoro mówi ze to nie groźne to chyba wie, co mówi. Nie?
Kasienka3b
Hej dziewczynki
Co u Was? Jakies nowe pozytywne kreski?
Ja czekam cierpliwie na operacje ale niewiem czy dotrwam.
3 mam za Was kciuki
3 mam za Was kciuki
lili78
Stary się dzisiaj umówił na 16.03 na badanie nasienia!! Boje się tylko, ze mu się dupa zepnie ze stresu, ze nie da rady [emoji57]
Na pewno da rade[emoji123][emoji123][emoji123]
reklama
Iga0071
Jaka operacje?nic nie wiemHej dziewczynki
3 mam za Was kciuki