reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja czuje juz ta Twoja ciąże nawet tu we Wrocławiu .:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sąsiadka;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
Dziś późno się witam. Poczytałam was bo widzę że dziś wszystkie śpią;p zawsze tyle stron a tu dziś parę;p

No i widzę że na dniach posypią się II kreseczki. Tego wam oczywiście życzę i przesyłam z maluszkiem fluidy;)

U mnie dziś szybki obiad ryż z truskawkami bo niedawno wróciłam z pracy. Poskładałam pranie. Miałam jutro nie pracować a tu nie mogłam odmówić dwóm zdesperowanym paniom... Ehhh

Mąż. Działa na górze a ja właśnie wyłożyłam kopytka z kawą i leżę;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Ja uwielbiam jeździć samochodem! Jakbym urodziła się raz jeszcze to zostałabym kierowca F1 [emoji4] i nieskromnie uważam się za wyborowego kierowcę [emoji3]

Ja jeżdzę autem codziennie i robię tygodniowo ponad 1000 km wiec momentami mam dość ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Á propos samochodów przypomniał mi się taki epizodzik: dawno temu jeden gość zaprosił mnie na randkę. Wiadomo randeczka więc niewiadomo jak się potoczą sprawy zapodałam sobie gumę do żucia... później chciałam ja wypluć wiec dyskretnie wyciągnęłam ja z buzi i chciałam wyrzucić za okno (tak wiem, bardzo nieładnie) pech chciał, ze guma wpadła z powrotem do auta pod moje udo, nawet się nie zorientowałam i jak wysiadałam z samochodu to patrze a tam całe siedzenie i moje spodnie w gumie do żucia (a było ciepło wiec nie muszę wam tłumaczyć co się stało z ta guma). No i mina gościa bezcenna, podniosło mu się ciśnienie, ze mało zawału nie dostał [emoji23][emoji23]... i tyle się widzieliśmy [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry