reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale ja dopiero wstałam [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...
No ja o 7 =) ale sniadania do konca nie zjadlam drugiego sniadania tez.. teraz skubnelam troche i jakos dalej nie moge

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Tak z innej beczki. Jakiś czas temu mąż się pytał czy jedziemy na majówkę w góry. Powiedziałam że możemy jechać. Temat zamknięty. Myślałam że tak tylko chlapnął i nie ciągnęłam tematu. Wczoraj się pyta czy zapisałam się na urlop. Ja: jaki urlop (zapominając na śmierć o jego propozycji). On: no na majówkę w góry bo już zarezerwowane. Kopara mi opadła że temat ogarnięty i zapięty na ostatni guzik. A ja w lesie. Na urlop nie zapisana, ani nie zaciążona. Ale na szczęście i termin wolny w pracy, a i mąż obiecał "zalać formę" w tym cyklu, a jak powiedział to tak będzie. I z tego całego szoku, że gdzieś jedziemy w tym roku, bo już ze 3 lata nie byliśmy nigdzie, a ogólnie to byliśmy dwa razy nad morzem tylko, zapomniałam się to zapytać GDZIE jedziemy. Gdzieś w góry, ale gdzie?

...marzenia mają wielką moc...

Witam w 26dc. Byle do soboty, ale chyba jutro też zatestuję, bo dziś przyszły zamówione pink super czułe. Trzymajcie kciuki. Jutro będzie jakieś 10 dni po owu. A miałam wytrzymać do weekendu haha

Moje dziecko ma syndrom dnia poniedziałkowego, rozpuszczony wynoszony przez tatusia w weekend... a ja na tygpdniu nie mam tylko małego na głowie ale i dom i wiadomo coś trzeba robić ehhh... kocham poniedzialki

reklama
Hej :) a wiec mimo tego ze do testowania jeszcze 3 dni to nie wytrzymałam dziś .... i co myślicie ? [emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry