reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie właśnie jeszcze nie;) może jak poznamy płeć;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Noooo wtedy samo wpadnie =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witajcie, dzisiaj u mnie 26dc i patrzcie jak mi to wszystko idealnie u mnie gra, piersi zaczynają boleć śluz powoli zanika eh. Jeszcze tylko styczeń a w lutym robimy badania z m i koniec kropka!

A tak pozatym dziewczyny, życzę wam na nowy 2018 rok abyśmy w nowym roku juz wszystkie zaciążyły, a tym co się już udało i tym co się uda życzę lekkiego rozwiązania i aby wasze maluszki urodziły się zdrowe a wy abyście po porodzie szybko wrócili do dawnej formy :) A pozatym życzę wam dużo zdrówka kasy o szczęścia :) Oraz spełnienia wszystkich waszych marzeń :D Jeszcze raz szczęśliwego nowego roku!

Załączniki

• 240_F_185488993_RTiUPHxpea0wevbmtssffgXwpMroLXTd.jpg
    240_F_185488993_RTiUPHxpea0wevbmtssffgXwpMroLXTd.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 78
A wgl laski macie jakieś plany na Sylwka wybieracie się gdzieś? Bo my z m w domu, zrobię coś dobrego do jedzenia i obejrzymy jakiś film, a o północy tylko wyjdziemy zobaczyć pokaż fajerwerków, a no i wypijemy szampana brzoskwiniowy bardzo mocny xD Piccolo xD Ja nie mam jakoś ochoty na prawdziwego, my i tak rzadko pijemy :)

Hej :)

Ja witam w 24dc :) aplikacja ciagle mi przesuwa małpę i wypada niby na 6 stycznia, ale testuje 3 bo nie wytrzymam!

Jak u Was? Która dzisiaj będzie testować? :)

Wiesz ja w sumie mam już;) wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka;) że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/
Dla dziewczynki podoba mi się bardzo Ofelia.

Dla syna bezgłośnie zostało wybrane przez mojego syna - starszego brata imię Spiderman i tu nie podlega wg dyskusji;p hahah

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych końcówka roku okazała się być wyjątkowo udana tyle przyszłych mam [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] KatiNalis gratulacje [emoji141][emoji141][emoji141][emoji175][emoji175][emoji175][emoji175] wygladalas przepięknie

m3sxskjoy7l8ehmb.png

A wgl laski macie jakieś plany na Sylwka wybieracie się gdzieś? Bo my z m w domu, zrobię coś dobrego do jedzenia i obejrzymy jakiś film, a o północy tylko wyjdziemy zobaczyć pokaż fajerwerków, a no i wypijemy szampana brzoskwiniowy bardzo mocny xD Piccolo xD Ja nie mam jakoś ochoty na prawdziwego, my i tak rzadko pijemy :)
U nas to samo, zresztą jak rok temu.
Zostajemy w domu pod kocykiem :) jak dotrwamy (rok temu się nie udało i musieliśmy na 12 nastawić budzik [emoji23]) to obejrzymy film, zjemy coś i po północy spanko:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Wiesz ja w sumie mam już;) wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka;) że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/
Dla dziewczynki podoba mi się bardzo Ofelia.

Dla syna bezgłośnie zostało wybrane przez mojego syna - starszego brata imię Spiderman i tu nie podlega wg dyskusji;p hahah

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Spiderman- padlam!;D dzieci są wspaniałe!;)

Do góry