Jotka_
Fanka BB :)
Noooo wtedy samo wpadnie =)Nie właśnie jeszcze nie może jak poznamy płeć
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo wtedy samo wpadnie =)Nie właśnie jeszcze nie może jak poznamy płeć
CLOTRYMAZOL. Z masci... jest bez recepty.. slaby ale doraźnie sobie stosuj. Uwazaj na takie infekcje. Ja mialam w ciazy z synkiema potem mi wyszedl w badaniach jakis paciorkowiec niebezpieczny i ginka powiedziala mi ze to mogło byc efektem infekcji.Co mogę kupić w aptece bo podejrzewam że łapie mnie jakaś infekcja intymna a wizytę mam dopiero 18 stycznia.
Wiesz ja w sumie mam już wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/Noooo wtedy samo wpadnie =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
U nas to samo, zresztą jak rok temu.A wgl laski macie jakieś plany na Sylwka wybieracie się gdzieś? Bo my z m w domu, zrobię coś dobrego do jedzenia i obejrzymy jakiś film, a o północy tylko wyjdziemy zobaczyć pokaż fajerwerków, a no i wypijemy szampana brzoskwiniowy bardzo mocny xD Piccolo xD Ja nie mam jakoś ochoty na prawdziwego, my i tak rzadko pijemy
Spiderman- padlam!;D dzieci są wspaniałe!Wiesz ja w sumie mam już wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/
Dla dziewczynki podoba mi się bardzo Ofelia.
Dla syna bezgłośnie zostało wybrane przez mojego syna - starszego brata imię Spiderman i tu nie podlega wg dyskusji;p hahah