reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zla jestem ale moze jak ovu jednak jescze przyjdzie (ide zaraz robic test) to juz sie wychoruje

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Przyszły miesiąc bedzie Wasz :****

Co do bliźniaków to wiadomo jeśli by sie trafiły to bede kochać ponad życie :) ale mojego męża kuzynka urodziła pol roku temu bliźniaki i powiem jedno . Hardcore . Naprawdę wydaje mi sie , ze nie czerpie za duzo przyjemności aktualnie z rodzicielstwa . Ogromne wyzwanie :) choć ma to tez swoje plusy :)

Czesc dziewczyny, witam sie w końcówce 9dc :) ostatnio troche olewam forum, ale mam duzo prywtnych spraw na glowie i jakos malo czasu.
Stqierdzilam z moim, ze ten cykl potraktujwmy na luzie, chociaz i tak zamowilam dzisiaj testy owu ;) stwierdzilismy, ze nie chcemy sie dodatkowo stresować staraniami w okresie przed świątecznym. Nie znaczy to, ze odpuszczamy ten cykl, po prostu luzujemy :D
Co tam u was? Jakies nowosci? Ktoras w ciazy? Nie dam rady nadrobić tylu stron :(

reklama
Hej @Dagaa11, @monia36 zobaczyła dwie kreseczki, ale teraz już kilka dni z rzędu blednie kreseczka, więc duży stres, co to będzie.

@k_e jutro albo || albo @, także czekamy.

@Sonia30 ma jutro wizytę na monitoring cyklu.

@Jotka_Szczotka ma owu, ale mąż chory.

No, ogólnie jakichś radości nie ma, ale jak zwykle humory nam tu dopisują [emoji16].

No i czekamy...

Do góry