reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej,

dołączam do staraczek 2017, choć pewnie zaraz 2018...
Niestety jestem też w wątku "ciąża po poronieniu", tam opisałam bliżej nasze "przygody".

W pierwszą i jedyną ciążę udało nam się zajść po roku starań, w pierwszym cyklu po HSG. Jajowody drożne,
Teraz czekamy na następny cud...
Witaj:)
Rozgosc sie i przykro mi z powodu straty. Ale trzymam kciuki by jak najszybciej Ci sie udalo.

reklama
@Kasienka3b
Hej,
nasze starania trwały od sierpnia 2016. Ogolnie nie ma jakiegos wyraźnego problemu, wiele badań, wszystkie w normach. Mam nadzieję, że jak tylko dostaniemy zielone światło od lekarza, to pojdzie szybciej niz za pierwszym razem...

Ja jeszcze mam flo też polecam, pobierasz sobie i juz zawsze masz na smartfonie, no i możesz tam sobie notować wszystkie objawy, przyda się, jak pójdę na wizytę do lekarza i będzie o coś pytał, to zawsze mogę sprawdzić w kalendarzyku :)
Też Flo używam. Fajna jest opcja, że nawet na podstawie objawów prognozy cyklu ulegają zmianie

Wow no to bedzie wysyp sierpniowek jak zaczniecie testowac =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@Kasienka3b
Hej,
nasze starania trwały od sierpnia 2016. Ogolnie nie ma jakiegos wyraźnego problemu, wiele badań, wszystkie w normach. Mam nadzieję, że jak tylko dostaniemy zielone światło od lekarza, to pojdzie szybciej niz za pierwszym razem...
Trzeba byc dobrej mysli:)
Ja juz 5 cs mam a z 1 synkiem udalo mi sie w 1cs wiec do glowy czasami dostaje ze musze tak czekac.

reklama
Dziewczyny chlop mi wybyl do kolegow z pracy z flaszeczka i az sie boje czy nie wroci do dom na czworakach...oj biedna ja pewnie bede nianczyc 2 dziecko:p

Do góry