A
Asha.
Gość
Jeśli mi by się udało to już wrześniowkaWow no to bedzie wysyp sierpniowek jak zaczniecie testowac =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mi by się udało to już wrześniowkaWow no to bedzie wysyp sierpniowek jak zaczniecie testowac =)
Ja bym sie jeszcze zalapala na sierpien. Termin bym miala na 17Jeśli mi by się udało to już wrześniowka
Boziu jak ja Ci zazdroszcze ja sie swojego z domu pozbyc nie moge =( na Gwiezdne wojny by poszedl, mowie wec Pawła idzcie.. nieeee wolalbym z toba,Dziewczyny chlop mi wybyl do kolegow z pracy z flaszeczka i az sie boje czy nie wroci do dom na czworakach...oj biedna ja pewnie bede nianczyc 2 dziecko
Jaaaaa no to napewno Ci sie uda i obie bedziemy Wrzesniowki=)Jeśli mi by się udało to już wrześniowka
Bardzo ladny termin. =) kciuk zaciśnięty.Ja bym sie jeszcze zalapala na sierpien. Termin bym miala na 17
Marta 32 6 cs 27.10Boziu jak ja Ci zazdroszcze ja sie swojego z domu pozbyc nie moge =( na Gwiezdne wojny by poszedl, mowie wec Pawła idzcie.. nieeee wolalbym z toba,
Na mecz bym poszedl, mowie, to wez Pawła idzcie. Nie wolalbym isc z Toba..
Agrrrrrrrrrt.... eh eh.. ah eh
A kiedy bedziesz testowalaMarta 32 6 cs 27.10
I ja i ja i ja!!! Nie zapomnijcie o mnie!!!Jaaaaa no to napewno Ci sie uda i obie bedziemy Wrzesniowki=)
No baaaaaa=) Kurde! No koniecznie!!!I ja i ja i ja!!! Nie zapomnijcie o mnie!!!
A kiedy bedziesz testowala
Nie wiem na razie to nawet @ nie przyszła ...