reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde ja juz zrozumialam ze przyszla.. to moje gapiostwo to oby nie przyszla!!!!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ja narazie tylko metformine stosuje, w lipcu udalo sie zajsc, ale ciaza obumarla.
Cykle mam regularne na szczescie, owulacja wystepuje wiec tyle dobrego. Jak do lutego sie nie uda, to wracam do gina i zobaczymy. Narazie jestem pozytywnie nastawiona, to byl dopiero pierwszy cykl staran po lyzeczkowaniu, wiec nie jest zle
Ooo też brałam, ale jakoś niewiele mi pomogło. Odpuść psychicznie i baw się na całego - najlepsza rada jaką mogę dać i sama z niej korzystałam :) A teraz sama siebie nie słucham żeby się nie nakręcać bo w czwartek testuję (3 dni przed @) - tak muszę bo w czwartek po południu muszę zadzwonić i powiedzieć czy idę 7.12 na zabieg czy nie :p Ale na szczęście mam kupiony ten ClearBlue którym można testować nawet 6 dni przed @ a ja będę 3 dni przed terminem @ więc powinno pokazać czy jest czy nie.

Ale najlepszy numer odwaliła moja młodsza diablica. Ostatni rok tylko słyszałam ze ona chce małą siostrzyczkę albo braciszka a 2 dni temu przychodzi do mnie i tuląc się mówi "Mamo ja już nie chcę małej siostry!" :errr: To się pytam a co się stało że tak zdanie zmieniła?! "Bo ja chcę być najmłodsza w rodzinie" :cool::cool::cool: Padłam i nie wstaję :D

Ale szczerze mówiąc to mam etap poddania się... kilka miesięcy obserwacji cyklu... i nic... w tym nawet nie chce mi się patrzeć kiedy będzie owulka

Ale szczerze mówiąc to mam etap poddania się... kilka miesięcy obserwacji cyklu... i nic... w tym nawet nie chce mi się patrzeć kiedy będzie owulka
To nie patrz :) kochaj sie wtedy kiedy będziesz miała ochotę . Ja od tego cyklu o ile w końcu sie zacznie na dobre przestaje liczyć obserwować itd

Boziu jak ja Ci zazdroszcze ja sie swojego z domu pozbyc nie moge =( na Gwiezdne wojny by poszedl, mowie wec Pawła idzcie.. nieeee wolalbym z toba,

Na mecz bym poszedl, mowie, to wez Pawła idzcie. Nie wolalbym isc z Toba..

Agrrrrrrrrrt.... eh eh.. ah eh

qb3cj44j6cg72hqh.png
hehehe to taki przychlast do Ciebie ten Twoj maz:)
Moj rzadko kiedy wychodzi z kolegami na piwo czy cos ale raz na jakis czas mu sie zdazy. No ale za to gdy by nie praca to by codziennie jezdzil na ryby bo zapalony wedkarz z niego:p

hehehe to taki przychlast do Ciebie ten Twoj maz:)
Moj rzadko kiedy wychodzi z kolegami na piwo czy cos ale raz na jakis czas mu sie zdazy. No ale za to gdy by nie praca to by codziennie jezdzil na ryby bo zapalony wedkarz z niego:p
Nie moj uwaza ze wędka to polaczenie idioty w woda. On w motoryzacji siedzi. Ale od kiedy jest maly z nami to jakis taki sie bardzo "domowy" zrobił.

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ooo też brałam, ale jakoś niewiele mi pomogło. Odpuść psychicznie i baw się na całego - najlepsza rada jaką mogę dać i sama z niej korzystałam :) A teraz sama siebie nie słucham żeby się nie nakręcać bo w czwartek testuję (3 dni przed @) - tak muszę bo w czwartek po południu muszę zadzwonić i powiedzieć czy idę 7.12 na zabieg czy nie :p Ale na szczęście mam kupiony ten ClearBlue którym można testować nawet 6 dni przed @ a ja będę 3 dni przed terminem @ więc powinno pokazać czy jest czy nie.

Ale najlepszy numer odwaliła moja młodsza diablica. Ostatni rok tylko słyszałam ze ona chce małą siostrzyczkę albo braciszka a 2 dni temu przychodzi do mnie i tuląc się mówi "Mamo ja już nie chcę małej siostry!" :errr: To się pytam a co się stało że tak zdanie zmieniła?! "Bo ja chcę być najmłodsza w rodzinie" :cool::cool::cool: Padłam i nie wstaję :D
Mam nadzieje, ze zobaczysz dwie kreseczki :*
Ja nie umiem odpuscic, orzynajmniej narazie. Posejrzewam, ze jesli przez dluzszy czas nie wyjdzie to dopiero odpuszcze :)

Do góry