reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a która z Was używała tych obu z allegro ?? i były dobre ? :p wlasnie zrobiłam i znowu nic.. i tak od 9dc.
A ktory masz dzien cyklu? Moze masz pozno owulacje? Mi wyszedl pozytywny dopiero w 17 dc.

1510580857-0643d7c4cc1a747d-aaaaaa.jpeg
czyli negatywny test jeszcze nie ma dni płodnych?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Negatywny to jest niestety :(

reklama
A ktory masz dzien cyklu? Moze masz pozno owulacje? Mi wyszedl pozytywny dopiero w 17 dc.

Negatywny to jest niestety :(
U mnie dopiero 12dc. Dodam , że pierwszy raz mam do czynienia z testami ovu. Także może być jeszcze za wczesnie

Dziewczyny wlasnie skonczylam robic caly gar golabkow i mam dosc. Do tego synek przypomnial sobie ze chce zobaczyc bajke dzieciak rzadzi i jak skonczyl ja ogladac to caly czas pyta a kiedy ja bede mial rodzenstwo bo chce sie z nim bawic i pomagac przy nim. Ah takie cos powoduje ze mam dola:(

U mnie dopiero 12dc. Dodam , że pierwszy raz mam do czynienia z testami ovu. Także może być jeszcze za wczesnie

no ja tez mam dzis 12dc... i tez negatyw :( a w piatek miałam lekko rózowa kreche ale chyba zle zrobiony bo nie zwracałam uwagi na picie ( ze 2 godz przed ograniczyc) .. moze dlatego bo pozniej w sob i ndz i dzis juz same negatywy

Dziewczyny wlasnie skonczylam robic caly gar golabkow i mam dosc. Do tego synek przypomnial sobie ze chce zobaczyc bajke dzieciak rzadzi i jak skonczyl ja ogladac to caly czas pyta a kiedy ja bede mial rodzenstwo bo chce sie z nim bawic i pomagac przy nim. Ah takie cos powoduje ze mam dola:(
Mój też już chce rodzeństwo. Pyta co jakiś czas i się upomina :(

no ja tez mam dzis 12dc... i tez negatyw :( a w piatek miałam lekko rózowa kreche ale chyba zle zrobiony bo nie zwracałam uwagi na picie ( ze 2 godz przed ograniczyc) .. moze dlatego bo pozniej w sob i ndz i dzis juz same negatywy
2 godziny bez wody to dla mnie bardzo długo

Cześć dziewczyny, witam się z poniedziałkowym wkurwem :) nie dość, ze poniedziałek to mi wszystko z rak leci, a rano wracałam się do domu 3 razy bo czegoś zapominałam ciagle. Do tego śniła mi się burza i oczywiście debilnie zajrzałam do sennika co to ozanacza! Oznacza serie niepowodzeń [emoji17] po co to czytałam?! Ze tez zawsze mnie jakieś licho podkusi :)
@Veraska gratuluje serdecznie dwóch kreseczek i dużo zdrowia! Łapię te wasze fluidy w nadziei, ze coś w tym jednak jest ;)

reklama
Ile te testy owu mam trzymać czasy zamoczone?

Już dotarły do ciebie? Moje dziś wysłane ale kurier Pocztex to nie wiem czy jutro dotrą. Oni to zawsze mają czas. Chyba jak czytałam instrukcje co na meila dostalam to pisało że 3 sekundy trzymać

Do góry