Jotka_
Fanka BB :)
Jakies masz dziwne wartosci ale rzeczywiscie fajnie.. zazdraszczam chociaz mam nadzieje ze po poscie przyjdzie pszeniczka=DOd 5 do 29
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakies masz dziwne wartosci ale rzeczywiscie fajnie.. zazdraszczam chociaz mam nadzieje ze po poscie przyjdzie pszeniczka=DOd 5 do 29
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja też wysyłam apsiki ciążowe [emoji14] Tylko nie łapcie tych z przeziębienia
Nie mogło być inaczej <3Moja druga betka ładnie przyrosla [emoji173]
294 mIU/ml. Wg kalkulatora przyrost jak najbardziej prawidlowy [emoji173]Nie mogło być inaczej <3
Łapie te fluidy garściami :* Kurde babka od domu nie odbiera :/ Myślałam że jej zależy sprzedać dom a tu cisza nawet nie oddzwania :/Tym bardziej po tej betce przesylam wam gorące fluidy dziewczyny i liczę na to że któraś jeszcze do lipcóweczek dołączy [emoji173]
serdeczne gratulacjeDzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)
Zobacz załącznik 829146