reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W piątek . Ale dostałam e-maila że w doręczeniu u kuriera więc pewnie po południu będą jak zawsze jak rozwozi in post

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha a to ja wczoraj. Ale żadnego info że przesyłka nadana czy cos. Nawet meila od sprzedawcy. Ale może wyślę dziś :)

Ja skurcze bezbolesne jak na @ mam od 16 DC. Tak samo jak kłucie jajników. Więc pewnie w tym miesiącu też lipa

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam tak samo teraz... a to 12 dc.. ale jakos tak dziwnie ,,nie miałam az tak szybko wczesniej.. ale czuje jakies dziwne bole.. :( myslalałm ze na ovu ale testy pokazuja brak..

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi, czy w dzien owulacji (lub w przewidywanym dniu;) obserwujecie u siebie mocny.bol jajnika/jajnikow/podbrzusza? Wczoraj najorawdopodobniej mialam owu i myslalam w pewnym.momencie, ze z bolu z jade. Okropne klucie w boku, bol calego podbrzusza jak siedzialam i przy przytulankach tez dyskomfort.

Do góry