Niusia21
Fanka BB :)
Dziekuje28-29 dni bywało i 30, a raz 25, srednia 28
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje28-29 dni bywało i 30, a raz 25, srednia 28
aha, bo ja kiedyś gdzies wyczytalam, że sie robi jakoś na poczatku cyklu.. ale jesli dzisiaj mam 12 dc.. to chyba jutro moge zrobic, nie ? co myślicie ??16 DC. Dwa dni po owulacji.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak niby najlepiej w pierwszej połowie. Rano na czczo. Ja nie miałam możliwości i dlatego zrobiłam później.aha, bo ja kiedyś gdzies wyczytalam, że sie robi jakoś na poczatku cyklu.. ale jesli dzisiaj mam 12 dc.. to chyba jutro moge zrobic, nie ? co myślicie ??
Ja skurcze bezbolesne jak na @ mam od 16 DC. Tak samo jak kłucie jajników. Więc pewnie w tym miesiącu też lipaKurczę, ból brzucha się zaczął. Tak samo jak poprzednio - 4 dni przed @. :/
A kiedy zamówiłaś?A ja czekam na testy owu i póki co jeszcze nie dotarły.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od ponad miesiąca mam kłucie w jajnikach i w podbrzuszuJa skurcze bezbolesne jak na @ mam od 16 DC. Tak samo jak kłucie jajników. Więc pewnie w tym miesiącu też lipa
Ja skurcze bezbolesne jak na @ mam od 16 DC. Tak samo jak kłucie jajników. Więc pewnie w tym miesiącu też lipa
No właśnie nieA wcześniej też tak szybko się zaczynały?