Hahhahaa... no i super oby teraz pomogło hahahahhaaProszę *apsiiiiiiik* fluidki poszły :-) starczy dla wszystkich i dla przyszlych forumowiczek zostanie jeszcze sporo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahhahaa... no i super oby teraz pomogło hahahahhaaProszę *apsiiiiiiik* fluidki poszły :-) starczy dla wszystkich i dla przyszlych forumowiczek zostanie jeszcze sporo :-)
tez tak uważamO to ja też apsiiiiiik <rozsiwea fluidy>
Swoją drogą na lipiec chyba najwiekszy poki co wysyp jest a jeszcze nie koniec przeciez :-) cos cxuje ze ktoras z dziewczyn jeszcze na lipiec sie zalapie
a jakie miałas cykle ?tez tak uważam
28-29 dni bywało i 30, a raz 25, srednia 28Veraska a jak dlugie cykle mialas?
Łapie taka choroba to ja mogę mieć jak najbardziejO to ja też apsiiiiiik <rozsiwea fluidy>
Swoją drogą na lipiec chyba najwiekszy poki co wysyp jest a jeszcze nie koniec przeciez :-) cos cxuje ze ktoras z dziewczyn jeszcze na lipiec sie zalapie
aha dziękuje..28-29 dni bywało i 30, a raz 25, srednia 28
16 DC. Dwa dni po owulacji.w jakim dc robiłas tą prolaktyne ?
Łapie apsiki ciążowe [emoji7]To ja też wysyłam apsiki ciążowe [emoji14] Tylko nie łapcie tych z przeziębienia