i 15 i 17 pozytywne ? a to dziwne.. ale super , że sie udało@majaaaa
11- 14 dc miałam wyniki testu negatywne, a 15 pozytywny i 17 pozytywny
aplikacji używałam flo, ovuview
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i 15 i 17 pozytywne ? a to dziwne.. ale super , że sie udało@majaaaa
11- 14 dc miałam wyniki testu negatywne, a 15 pozytywny i 17 pozytywny
aplikacji używałam flo, ovuview
no bo owulacja następuje od 24-36 godzin, więc się chyba zgadzai 15 i 17 pozytywne ? a to dziwne.. ale super , że sie udało
no własnie.. moze jest w srodku... bo na zawsznątrz tez nie widzeU mnie tak samo, wczoraj było bardzo mokro ale on był wodnisty a dziś już nic, tzn mam uczucie jakby był ale na zewnątrz nie widzę. Ale tak jak tu któraś z dziewczyn pisała,nie zawsze on musi być na zewnątrz, czasami jest ale w wewnątrz
O to ja też apsiiiiiik <rozsiwea fluidy>@Elodia
teraz trzeba zarażać resztę dziewczyn naszymi fluidami ciążowymi aaapsikkk kicham ciążą na inne laski łapcie
ja tez ja tez !!! dajcie troche@Elodia
teraz trzeba zarażać resztę dziewczyn naszymi fluidami ciążowymi aaapsikkk kicham ciążą na inne laski łapcie
Proszę *apsiiiiiiik* fluidki poszły :-) starczy dla wszystkich i dla przyszlych forumowiczek zostanie jeszcze sporo :-)ja tez ja tez !!! dajcie troche
O to ja też apsiiiiiik <rozsiwea fluidy>
Swoją drogą na lipiec chyba najwiekszy poki co wysyp jest a jeszcze nie koniec przeciez :-) cos cxuje ze ktoras z dziewczyn jeszcze na lipiec sie zalapie