reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ze co ? hahhahahaha to skąd wiedziałas ze była ovu ? :p

Dwa ostatnie testy były pozytywne, ale identyczne więc nie jestem pewna czy kolejny miał być jeszcze silniejszy, słabszy czy może też identyczny. :) Teraz już po ptokach, owulacja była około tych dni. :)
Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

Zobacz załącznik 829146

Ojeeej, a ja nawet nie wiedziałam, że Ty tak daleko zaawansowany cykl masz. Albo się nie chwaliłaś, że planujesz testowanie, albo coś przeoczyłam. :) Gratuluję mocno! Ładna krecha! :D

Dwa ostatnie testy były pozytywne, ale identyczne więc nie jestem pewna czy kolejny miał być jeszcze silniejszy, słabszy czy może też identyczny. :) Teraz już po ptokach, owulacja była około tych dni. :)

Ojeeej, a ja nawet nie wiedziałam, że Ty tak daleko zaawansowany cykl masz. Albo się nie chwaliłaś, że planujesz testowanie, albo coś przeoczyłam. :) Gratuluję mocno! Ładna krecha! :D
a jakie robiłas paskowe ?? i o jakiej porze ? opowiadaj... bo moje jakieś jaja pokazują :p

a jakie robiłas paskowe ?? i o jakiej porze ? opowiadaj... bo moje jakieś jaja pokazują :p

Tak paskowe, z Rossmanna miałam. Więcej ich nie kupię, bo drogie są - 25zł za 7 testów no ale pokazywały mi dobrze. Testowałam raz dziennie po południu. Innych testów jeszcze nie próbowałam. W przyszłym cyklu albo kupię te z allegro albo podaruję sobie testy ovu. :)

reklama
Do góry