a jakie robisz ?Ja testy będę robic od czwartku czyli 10 dc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie robisz ?Ja testy będę robic od czwartku czyli 10 dc
No mój nie ma wyjścia,jak bierze zlecenie to musi je w czas dokończyć Nie może robić inwestorów w kulki A tak, nawet inwestorzy polecali go innym inwestorom, i zawsze na nowe zlecenia nie narzekaJa mojemu zapowiedzialam, ze do wtorku siedzi w domu choćby nie wiem co sie mialo dziać w tej jego pracy[emoji23]
Teraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tego Paskowe szybciej ogarniesz albo dwie kreski albo jedna No zobaczę jak u mnie się te zwykłe sprawdza, jak jutro przyjdą to od jutra będę sprawdzaćtakie paskowe ??? kurde... ja nie wiem... może pójde jutro na monitoring.. hm.. ale znowu tyle kasy
kurcze co za wynalazki tez bym nie ogarneła... to daj znac.. ja może robiłam błąd.. bo rano robiłam.. i pokazywaly druga lekko rózowa kreche.. ale w piątek zrobiłam o 14 i tez pokazałam kreche lekka.. bardzo.. natomiast pózniej ( sob i ndz.) juz nie pokazywalo... dlatego nie wiem...Teraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tego Paskowe szybciej ogarniesz albo dwie kreski albo jedna No zobaczę jak u mnie się te zwykłe sprawdza, jak jutro przyjdą to od jutra będę sprawdzać
Super gratulacje To pierwsza ciąża?Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)
Zobacz załącznik 829146
ze co ? hahhahahaha to skąd wiedziałas ze była ovu ?Moje testy były najbardziej lipne, bo skończyły się w trakcie owulacji.
Dziękuję drugi bejbikSuper gratulacje To pierwsza ciąża?
Wowwwwwwwwwwww.......... gratuluuuuuje :* super Jeju... jak ja Ci zazdroszcze .. a ile sie starałas ? i jak wyliczałas ovu ? poradz trocheDzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)
Zobacz załącznik 829146