reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mojemu zapowiedzialam, ze do wtorku siedzi w domu choćby nie wiem co sie mialo dziać w tej jego pracy[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No mój nie ma wyjścia,jak bierze zlecenie to musi je w czas dokończyć :D Nie może robić inwestorów w kulki ;) A tak, nawet inwestorzy polecali go innym inwestorom, i zawsze na nowe zlecenia nie narzeka :D

takie paskowe ??? kurde... ja nie wiem... może pójde jutro na monitoring.. hm.. ale znowu tyle kasy :(
Teraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tego :D Paskowe szybciej ogarniesz albo dwie kreski albo jedna ;) No zobaczę jak u mnie się te zwykłe sprawdza, jak jutro przyjdą to od jutra będę sprawdzać :)

Teraz zamówiłam te paskowe tak. Ten mikroskop niby dobry ale jak czytałam opinie innych dziewczyn to takie zielonki jak ja nie ogarną czy mikroskop wskazuje owulację czy nie, dziewczyny dopiero po kilku cyklach nauczyli się co i jak im wskazuję, a ja nie mam czasu na naukę tego :D Paskowe szybciej ogarniesz albo dwie kreski albo jedna ;) No zobaczę jak u mnie się te zwykłe sprawdza, jak jutro przyjdą to od jutra będę sprawdzać :)
kurcze co za wynalazki :p tez bym nie ogarneła... to daj znac.. ja może robiłam błąd.. bo rano robiłam.. i pokazywaly druga lekko rózowa kreche.. ale w piątek zrobiłam o 14 i tez pokazałam kreche lekka.. bardzo.. natomiast pózniej ( sob i ndz.) juz nie pokazywalo... dlatego nie wiem...

Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

IMG_20171113_074521491.jpg

Załączniki

• IMG_20171113_074521491.jpg
    IMG_20171113_074521491.jpg
    572,5 KB · Wyświetleń: 318
reklama
Do góry