reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz to raczej nie jest jesienna chandra,tylko wróciły znowu te potworne wspomnienia z sierpnia przeliczyłam tygodnie i popłakałam trochę bo już byłaby za mną połowa ciąży i dzidziuś by kopał a go nie ma ze mną [emoji22][emoji22][emoji22]
Ehh przepraszam

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale rozumiem twój gorszy nastrój :*Jak chcesz to się nam wypłacz :* po to jesteśmy żeby się wzajemnie wspierać :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Słyszałam opinię, że yorki,jak i każde inne male pieski są dość wredne z charakteru:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
I to bardzo czasem ma tak faze ze wogule lepiej nie podchodzić bo ugryzie jak w zeszłym tygodniu ja deaznilam z mężem (jest strasznie o niego zazdrosna nie pozwala nam się przytulac) nasikala na jego poduszkę i obgryzla buta za 380 zl myślałam że ja udusze A potem tak słodko na nas patrzala ze nam przeszło ja mam sunie imieniem AFTA Misz imię wybierał bo od początku była mała i drazniaca

Dzien dobry poniedzialkowo[emoji4] u mnie paskudnie, deszczowo...przeziębienie mnie cos zbiera a tu trzeba 8 godzin w pracy przezyc a.potem mam 3 godziny jazdy bo robię prawo jazdy na stare lata[emoji4] maz wyjechal do pracy i będzie dopiero w piatek , mam tylko nadzieję, ze jak wroci.to wstrzelimy sie w owulacje...u mnie 7 dc i lekka deprecha[emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I to bardzo czasem ma tak faze ze wogule lepiej nie podchodzić bo ugryzie jak w zeszłym tygodniu ja deaznilam z mężem (jest strasznie o niego zazdrosna nie pozwala nam się przytulac) nasikala na jego poduszkę i obgryzla buta za 380 zl myślałam że ja udusze A potem tak słodko na nas patrzala ze nam przeszło ja mam sunie imieniem AFTA Misz imię wybierał bo od początku była mała i drazniaca
Hahah babka z charakterekm :-) moi rodzice mają dwa koty i obie na siebie patrzeć nie mogą :-D ile to razy pozrzucaly cos z mebli jak wojnę prowadzily.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzien dobry poniedzialkowo[emoji4] u mnie paskudnie, deszczowo...przeziębienie mnie cos zbiera a tu trzeba 8 godzin w pracy przezyc a.potem mam 3 godziny jazdy bo robię prawo jazdy na stare lata[emoji4] maz wyjechal do pracy i będzie dopiero w piatek , mam tylko nadzieję, ze jak wroci.to wstrzelimy sie w owulacje...u mnie 7 dc i lekka deprecha[emoji20]

Mój też wyjechał u mnie dziś 10dc i mam nadzieję że uda się w ovulke. Mój wraca albo w piątek albo w sobotę. Nie jest pewny kiedy uda mu się zakończyć zlecenie. Ale mówił że raczej piątek. Mam nadzieję że ovulke będzie tak jak wg kalendarzyka czyli 18 :)

reklama

U mnie też deszczowo i brzydko i też mnie coś bierze :( masakra. Tylko tego mi było trzeba.

Do góry