reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój też wyjechał u mnie dziś 10dc i mam nadzieję że uda się w ovulke. Mój wraca albo w piątek albo w sobotę. Nie jest pewny kiedy uda mu się zakończyć zlecenie. Ale mówił że raczej piątek. Mam nadzieję że ovulke będzie tak jak wg kalendarzyka czyli 18 :)
a tetsy ovu robisz ?? moje sa chyba do dupy.. Kupiłam te co dziewczyny polecaly tutaj.. ale jakos chyba nie działają bo świrują... albo jeszcze ovu nie ma.. to 12 dc.. wiec w sumie...

Mój też wyjechał u mnie dziś 10dc i mam nadzieję że uda się w ovulke. Mój wraca albo w piątek albo w sobotę. Nie jest pewny kiedy uda mu się zakończyć zlecenie. Ale mówił że raczej piątek. Mam nadzieję że ovulke będzie tak jak wg kalendarzyka czyli 18 :)
Ja mojemu zapowiedzialam, ze do wtorku siedzi w domu choćby nie wiem co sie mialo dziać w tej jego pracy[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też deszczowo i brzydko i też mnie coś bierze :( masakra. Tylko tego mi było trzeba.
Pogoda idealne sprzyja chorobie[emoji20] ja w biurze mam chlodno wiec grzeje farelka a jak wyjde na korytarz to jest cholernie zimno i latwo sie przeziebic...co roku to samo[emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a tetsy ovu robisz ?? moje sa chyba do dupy.. Kupiłam te co dziewczyny polecaly tutaj.. ale jakos chyba nie działają bo świrują... albo jeszcze ovu nie ma.. to 12 dc.. wiec w sumie...
Mi lekarz kazał kupić mikroskop owulacyjny,zamówiłam już dawno ale nie przyszedł, wczoraj wysłałam do nich meila że rezygnuje z zamówienia, i zamówiłam te zwykłe, wybralam przesyłkę kurierską to może powinny jutro być, bo już chciała bym sprawdzić co i jak

reklama
Mi lekarz kazał kupić mikroskop owulacyjny,zamówiłam już dawno ale nie przyszedł, wczoraj wysłałam do nich meila że rezygnuje z zamówienia, i zamówiłam te zwykłe, wybralam przesyłkę kurierską to może powinny jutro być, bo już chciała bym sprawdzić co i jak
takie paskowe ??? kurde... ja nie wiem... może pójde jutro na monitoring.. hm.. ale znowu tyle kasy :(

Do góry