wlasnie kupiłam te co dziewczyny tu polecały i podaly nawet link na allegroNo zmień testy, bo coś tu jest nie halo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie kupiłam te co dziewczyny tu polecały i podaly nawet link na allegroNo zmień testy, bo coś tu jest nie halo
w jakim dc robiłas tą prolaktyne ?Prolaktyna 12.27 ufff
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a tetsy ovu robisz ?? moje sa chyba do dupy.. Kupiłam te co dziewczyny polecaly tutaj.. ale jakos chyba nie działają bo świrują... albo jeszcze ovu nie ma.. to 12 dc.. wiec w sumie...Mój też wyjechał u mnie dziś 10dc i mam nadzieję że uda się w ovulke. Mój wraca albo w piątek albo w sobotę. Nie jest pewny kiedy uda mu się zakończyć zlecenie. Ale mówił że raczej piątek. Mam nadzieję że ovulke będzie tak jak wg kalendarzyka czyli 18
Ja mojemu zapowiedzialam, ze do wtorku siedzi w domu choćby nie wiem co sie mialo dziać w tej jego pracy[emoji23]Mój też wyjechał u mnie dziś 10dc i mam nadzieję że uda się w ovulke. Mój wraca albo w piątek albo w sobotę. Nie jest pewny kiedy uda mu się zakończyć zlecenie. Ale mówił że raczej piątek. Mam nadzieję że ovulke będzie tak jak wg kalendarzyka czyli 18
Pogoda idealne sprzyja chorobie[emoji20] ja w biurze mam chlodno wiec grzeje farelka a jak wyjde na korytarz to jest cholernie zimno i latwo sie przeziebic...co roku to samo[emoji35][emoji35][emoji35]U mnie też deszczowo i brzydko i też mnie coś bierze masakra. Tylko tego mi było trzeba.
Ja testy będę robic od czwartku czyli 10 dcwlasnie kupiłam te co dziewczyny tu polecały i podaly nawet link na allegro
Mi lekarz kazał kupić mikroskop owulacyjny,zamówiłam już dawno ale nie przyszedł, wczoraj wysłałam do nich meila że rezygnuje z zamówienia, i zamówiłam te zwykłe, wybralam przesyłkę kurierską to może powinny jutro być, bo już chciała bym sprawdzić co i jaka tetsy ovu robisz ?? moje sa chyba do dupy.. Kupiłam te co dziewczyny polecaly tutaj.. ale jakos chyba nie działają bo świrują... albo jeszcze ovu nie ma.. to 12 dc.. wiec w sumie...
ojeju ... slodziakZobacz media 718666 taka słodka kiedy spi
takie paskowe ??? kurde... ja nie wiem... może pójde jutro na monitoring.. hm.. ale znowu tyle kasyMi lekarz kazał kupić mikroskop owulacyjny,zamówiłam już dawno ale nie przyszedł, wczoraj wysłałam do nich meila że rezygnuje z zamówienia, i zamówiłam te zwykłe, wybralam przesyłkę kurierską to może powinny jutro być, bo już chciała bym sprawdzić co i jak