reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej :)
Ja dziś pół nocy nie spałam bo bóle jak na @ a do @ jeszcze 8 dni. Jadę dziś do przychodni po wyniki prolaktyny.
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało :( boli od szyi aż do krzyża :( mój tato po zabiegu to nie może pracować i nie ma mi kto pleców wymasować:(
Mojego D poproszę tylko muszę kupić maść przeciwzapalną

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Ja dziś pół nocy nie spałam bo bóle jak na @ a do @ jeszcze 8 dni. Jadę dziś do przychodni po wyniki prolaktyny.
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało :( boli od szyi aż do krzyża :( mój tato po zabiegu to nie może pracować i nie ma mi kto pleców wymasować:(
Mojego D poproszę tylko muszę kupić maść przeciwzapalną

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam na te Twoje wyniki.

Witam sie poniedzialkowi, bez sił, bez humoru w 26dc. Nie moge sie juz doczekac tej @ . Jakos mi siesie dluzy strasznie. Ale mam nadzieję ze przyjdzie w krotszym cyklu

Witam Was [emoji16]
Brak weny i chęci do czegokolwiek. Chyba mam lekkie załamanie.
Pozdrawiam serdecznie [emoji4]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też=) nieznosze go=) bo jest wredny
Słyszałam opinię, że yorki,jak i każde inne male pieski są dość wredne z charakteru:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No mozliwe, on wredny jest ale bardzo madry. Bo czasami to sa takie glupie te yorki.

@Ewarut no to witaj w klubie jesiennej chandry
Wiesz to raczej nie jest jesienna chandra,tylko wróciły znowu te potworne wspomnienia z sierpnia przeliczyłam tygodnie i popłakałam trochę bo już byłaby za mną połowa ciąży i dzidziuś by kopał a go nie ma ze mną [emoji22][emoji22][emoji22]
Ehh przepraszam

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry