Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też=) nieznosze go=) bo jest wrednyTeż yorek? Jaki słodki
Czekam na te Twoje wyniki.Hej
Ja dziś pół nocy nie spałam bo bóle jak na @ a do @ jeszcze 8 dni. Jadę dziś do przychodni po wyniki prolaktyny.
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało boli od szyi aż do krzyża mój tato po zabiegu to nie może pracować i nie ma mi kto pleców wymasować
Mojego D poproszę tylko muszę kupić maść przeciwzapalną
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam opinię, że yorki,jak i każde inne male pieski są dość wredne z charakteru:-)Też=) nieznosze go=) bo jest wredny
Tulam mocno kochana :-)Witam Was [emoji16]
Brak weny i chęci do czegokolwiek. Chyba mam lekkie załamanie.
Pozdrawiam serdecznie [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też Cię tulam mocno a właściwie to Was [emoji16]Tulam mocno kochana :-)
Tak w ogóle to witam poweekendowo :-)
Wiesz to raczej nie jest jesienna chandra,tylko wróciły znowu te potworne wspomnienia z sierpnia przeliczyłam tygodnie i popłakałam trochę bo już byłaby za mną połowa ciąży i dzidziuś by kopał a go nie ma ze mną [emoji22][emoji22][emoji22]No mozliwe, on wredny jest ale bardzo madry. Bo czasami to sa takie glupie te yorki.
@Ewarut no to witaj w klubie jesiennej chandry