reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane ja owulację miałam chyba wczoraj... Sama nie wiem...kurde tę testy dla mnie nie są miarodajne.
Nie wychodzą mi tak ciemne jak powinny. Pierwszy test wczoraj rano, drugi wczoraj wieczorem, trzeci dziś rano. Ledwo widoczna kreska której ani tyle na zdjęciu nie widać.
Wczoraj przed przytulankami mega ból jajnika, w trakcie też :/, po też.
Dziś już jajnik nie boli.
Sama nie wiem. Objawowo owulacja była. Testy nie do końca to pokazują bo one takie pozytywny pozytywne mega też nie są... :(
1509948199-476faab9bb022d7d-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tymi testami... to mi nigdy nie wyszła równie ciemna jak testowa. Sam fakt obecności świadczył ze jest blisko. Choc szczerze mowiac- mnie testy oszukiwały i Np przed okresem tez pokazywały kreskę. I mimo wszystko lepiej pokazywały te apteczne niż te z Allegro. Wiec zdaj się na siebie. Mi się udało w cyklu w którym po prostu od okresu do okresu staraliśmy się co drugi dzień. Wtedy nie ma szans przeoczyć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tymi testami... to mi nigdy nie wyszła równie ciemna jak testowa. Sam fakt obecności świadczył ze jest blisko. Choc szczerze mowiac- mnie testy oszukiwały i Np przed okresem tez pokazywały kreskę. I mimo wszystko lepiej pokazywały te apteczne niż te z Allegro. Wiec zdaj się na siebie. Mi się udało w cyklu w którym po prostu od okresu do okresu staraliśmy się co drugi dzień. Wtedy nie ma szans przeoczyć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jak przychodzą płodne to co 2 dzień przytulanki.
To są testy z apteki :)

Hej dziewczyny. Znowu bylo plamienie po toalecie... juz sie schizuje teraz. Zwby to tylko nie bylo nic powaznego i przeszlo samo. Dobrze, ze jutro wizyta...

Dzisiaj mamy 12 dc, ok 11 zrobie test, ale nawet jak nie wyjdzie to chyba od dziaiaj zaczniemy przytulanki co drugi dzien :)

Milego dnia :*

Witam. Ja dzis 24dc. Dzis bylam na badaniach tarczycowych i jutro wyniki do odbioru. Wczorajsze przytulanki z mezem zakonczyly sie przed czasem bo tak mnie jajniki bolaly i dyskomfort w srodku ze musielismy przerwac:( Dziwne to bo nigdy tak nie mialam.

Dzień dobry w ten piękny pochmurny poniedziałek. Mnie testy zbiły trochę z tropu dwoma identycznymi pozytywami, po czym się skończyły. Trochę słabo obstawiliśmy przytulankami ostatnie dni, bo ten weekend męczący był i po padnięciu na łóżko ciężko nogą było ruszyć. Tak więc może nie wystarczyć...

Nie mniej jednak - jeśli ten cykl jest identyczny jak 2 poprzednie, w środę powinien przyjść ból prawego cycka, zwiastujący @. Liczmy, że nie przyjdzie, lub zaczną boleć na przykład oba. Tak jeszcze nigdy się nie zdarzyło więc będę mogła powiedzieć: "Dziwne..." :D

Dzień dobry w ten piękny pochmurny poniedziałek. Mnie testy zbiły trochę z tropu dwoma identycznymi pozytywami, po czym się skończyły. Trochę słabo obstawiliśmy przytulankami ostatnie dni, bo ten weekend męczący był i po padnięciu na łóżko ciężko nogą było ruszyć. Tak więc może nie wystarczyć...

Nie mniej jednak - jeśli ten cykl jest identyczny jak 2 poprzednie, w środę powinien przyjść ból prawego cycka, zwiastujący @. Liczmy, że nie przyjdzie, lub zaczną boleć na przykład oba. Tak jeszcze nigdy się nie zdarzyło więc będę mogła powiedzieć: "Dziwne..." :D
Trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszła :*

To oby zaczely bolec Ciebie obie piersi i by @ sie nie pojawila:)

reklama
Do góry