reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny.
U mnie nastrój już trochę lepszy, aczkolwiek moje nadzieję jakoś maleją.

Dla pocieszenia mam dobrą nowinę. Wczoraj moja ciocia lat 45 urodziła bliźniaczki. Starała się bardzo długo i nic nie wychodziło nawet invitro. Tym razem nikt w rodzinie nawet nie wiedział że w ciazy jest aż wczoraj taka wiadomość. Także napełnia mnie to nadzieją że jednak wszystko jest możliwe.

A pro po bliźniaków to ja bardzo chciałam za pierwszym razem. Już mi przeszło hhehe ja to bym chyba nie dała rady tego ogarnąć.

Elodia silna wola to podstawa. U mnie z tym lipa , podjadam cały czas coś. Na szczęście moja waga w normie ale muszę się zacząć kontrolować.

Piszecie tyle dziewczyny że nie nadążam za wami hehe.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powtórzyłam dziś test i już obie kreseczki pojawiały się jak na niego siusiałam :) (zdjęcie z dwoma testami to z 30dc a z jednym z dzisiaj tj. 34dc)
IMG_20171031_064142.jpg
IMG_20171104_064020.jpg

Załączniki

• IMG_20171031_064142.jpg
    IMG_20171031_064142.jpg
    234,9 KB · Wyświetleń: 362
  • IMG_20171104_064020.jpg
    IMG_20171104_064020.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 350
Cześć Dziewczyny[emoji4] u mnie 24 dc , brzuch dalej boli jak na @ i do tego piersi a szczególnie skutki[emoji20] we wtorek albo w środę pewnie zawita@ nochyba, ze wcześniej... na poprawę humoru jadę na 10 do fryzjera i moze uda sie odzyskac moj blond bo ostatnio naszlo mnie na rudo ale 1,5 miesiaca juz mi wystarczy[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny[emoji4] u mnie 24 dc , brzuch dalej boli jak na @ i do tego piersi a szczególnie skutki[emoji20] we wtorek albo w środę pewnie zawita@ nochyba, ze wcześniej... na poprawę humoru jadę na 10 do fryzjera i moze uda sie odzyskac moj blond bo ostatnio naszlo mnie na rudo ale 1,5 miesiaca juz mi wystarczy[emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty fryzjera a ja zakupy do domku:)
A bóle mam nadzieje ze wroza jak najlepirj ;)

Ja od jutra przestane chyba na fejsa wchodzić. Wlasnie kolejna znajoma wstawila zdjecie synka ktorego urodzila półtorej godziny temu. Normalnie rekord wśród znajomych jesli chodzi o szybkosc chwalenia się noworodkiem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No przecież to normalne takie szcZęście [love] ale prawda ze przesada to normalność dla face itp stron
Ludzie zyja ta imaginacja ale ich wybor

Ty fryzjera a ja zakupy do domku:)
A bóle mam nadzieje ze wroza jak najlepirj ;)
zakupy dobre na wszystkie smutki :p ja jeszcze wieczorem wychodzę z mężem i znajomymi na kolacje i wino wiec zapowiada się całkiem fajny dzień :D co do brzucha to najbliższe dni pokażą co z tego się wylęgnie oby dwie piękne tłuściutki krechy na teście :p

Ja kuźwa tak nie umiem! Podziwiam, bo jak mnie głód najdzie to muszę coś oszamac! Inaczej nerwy mnie „zjedzą”. Nie umiem tak nir jeść po 18 czy 19 No chyba ze idę spać o 20 (czyli nigdy).
Chyba jakaś choroba nerwicowa ;)
To akurat bardzo zdrowe podejście jest. Każdy dietetyk czy doradca żywieniowy powie, że nie należy sobie mówić "nie będę jadła po... 18, czy 19" bo to totalnie bez sensu jeśli idziemy spać o 23 np.
Nie powinno się jeść 4 czy 3h przed snem, kladzenie się z pustym żołądkiem np o 23 gdy zjadło się coś o 17 jest kiepskim pomysłem bo organizm też pracuje w nocy i potrzebuje energii, a głodny organizm to wkurwiony człowiek;p i po co se to fundowac ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Możliwe. Zwał jak zwał, jak jestem głodna to muszę coś zjeść, widocznie muszę ćwiczyć silna wole :)
O toto. Ja też hak jestem głodna to muszę coś zjeść - przecież od marchewki o 20 się nie przytyje:p A jeśli organizm wysyła sygnały że głodny to należy coś wszamac bo głodówki nie są dobre. Mało a często :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry