Witam. Proponuje ci zrobic w dniu brązowego plamienia badania hormonalne. Sama mam niestety z tym problem a do tego staram się o dzidziusia. Próbowałam już chyba wszystkiego ale dopiero pare dni temu wpadłam na pomysł z tymi badaniami. I wtedy powinno się wyjaśnić co się dzieje. PozdrawiamPrzeglądalam strone z ginekologami w Poznaniu i na pierwzzej stronie sami panowie(strona znanylekarz.pl) i oceny mają od 4,5 do 5 gwiazdek na 5 tak że na pewno zdecyduję się na pana
Brzuch napieprza jak w pierwszy dzien @ a tu co chwilę tylko te kurewskie brązowe plamienie i to w bardzo małej ilości :-/
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Moja siostra Madzia. Zginęła w wypadku samochodowym w moje 18urodziny. Miala 21 lat. Zabił ja jej narzeczony, któremu nic się nie stało.Hej dziewczyny! Witam was sentymentalnie tego 1wszego listopada, macie jakiegoś swojego anioła stróża? Ja mam swojego, mój tata odszedł od nas nagle dwa lata temu! Ostatni raz widziałam go na własnym weselu. Póki żył między nami nie układało się najlepiej, zawsze miałam do niego ogromny żal, ze odszedł od mojej mamy i biedny musiał sobie umrzeć, żebym zrozumiała wiele rzeczy i mu wybaczyła. Może bardziej niż dziecka pragnęłabym dostać możliwość porozmawiania z moim tata, godzinkę chociaż ten ostatni raz! Na szczęście modlitwy nie odbierze mi nikt. Wierzę, ze on patrzy, słucha i czuwa!
Mój kochany tata 1.10.1949-24.09.2015
Wy tu o życiu a ja o śmierci sorry ale tak mi jakoś sentymentalnie dzisiaj
lili78
Współczuję bardzo...Moja siostra Madzia. Zginęła w wypadku samochodowym w moje 18urodziny. Miala 21 lat. Zabił ja jej narzeczony, któremu nic się nie stało.
O'Hara
Moja siostra Madzia. Zginęła w wypadku samochodowym w moje 18urodziny. Miala 21 lat. Zabił ja jej narzeczony, któremu nic się nie stało.
Współczuje [emoji25][emoji17]
Elodia
Oj bardzo współczujęMoja siostra Madzia. Zginęła w wypadku samochodowym w moje 18urodziny. Miala 21 lat. Zabił ja jej narzeczony, któremu nic się nie stało.
Jotka_
Tak, minelo juz 8 lat w tym roku, a nadal jakoś nie umiem wybaczyć. JJemu, ze ja zabil, jej że pozwolila mu tak jechac, sobie ze tak malo czasu z nia spędzałam.
Jotka_
Ale coz, zycia jej to nie zwróci. Jest w tymtym tez dobre, ktore zmienilo mnie w czlowieka takiego jakim teraz jestem. Myślę, że lepszego, szanujacego życie
zośkaTośka
Jutro do pracy ale tylko jutro i wyjeżdżamy w góry na weekend podobno fajna śniegowa pogoda
Mnie dzis cały dzien boli brzuch jak na okres i głowa tak ze ledwo z łóżka mogę podnieść
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie dzis cały dzien boli brzuch jak na okres i głowa tak ze ledwo z łóżka mogę podnieść
Elodia
Cię pocieszę że mnie odwczoraj brzuch jak na @ ciągnie a dzisiaj dopiero 20dc mam czyli pewnie przez grypkę @ przyjdzie kilka dni wczesniej i nawet do planowanego testowanka nie dotrwam :-/ jedyny plus że nie bede przygnebiona w pracy bo mam L4 po grypce jeszcze i do pracy 8 listopada na nocke wracamJutro do pracy ale tylko jutro i wyjeżdżamy w góry na weekend podobno fajna śniegowa pogoda
reklama
olaaa7
Zrób test, mnie w 30dc wyszła dobrze widoczna kreska a też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na @Hej dziewczynki!
Ja po pracy, dzis w UK normalny dzien, nie ma wolnego jak w Polsce ;( ale i tak za zmarlych trza sie pomodlic
U mnie dzis 30dc zwykle 28, @ wciaz nie przylazla ale testu dzis nie robilam bo czuje ze jednak idzie