reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przeglądalam strone z ginekologami w Poznaniu i na pierwzzej stronie sami panowie(strona znanylekarz.pl) i oceny mają od 4,5 do 5 gwiazdek na 5 :-D tak że na pewno zdecyduję się na pana :-D

Brzuch napieprza jak w pierwszy dzien @ a tu co chwilę tylko te kurewskie brązowe plamienie i to w bardzo małej ilości :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Witam. Proponuje ci zrobic w dniu brązowego plamienia badania hormonalne. Sama mam niestety z tym problem a do tego staram się o dzidziusia. Próbowałam już chyba wszystkiego ale dopiero pare dni temu wpadłam na pomysł z tymi badaniami. I wtedy powinno się wyjaśnić co się dzieje. Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny! Witam was sentymentalnie tego 1wszego listopada, macie jakiegoś swojego anioła stróża? Ja mam swojego, mój tata odszedł od nas nagle dwa lata temu! Ostatni raz widziałam go na własnym weselu. Póki żył między nami nie układało się najlepiej, zawsze miałam do niego ogromny żal, ze odszedł od mojej mamy i biedny musiał sobie umrzeć, żebym zrozumiała wiele rzeczy i mu wybaczyła. Może bardziej niż dziecka pragnęłabym dostać możliwość porozmawiania z moim tata, godzinkę chociaż ten ostatni raz! Na szczęście modlitwy nie odbierze mi nikt. Wierzę, ze on patrzy, słucha i czuwa!
Mój kochany tata 1.10.1949-24.09.2015

Wy tu o życiu a ja o śmierci ;) sorry ale tak mi jakoś sentymentalnie dzisiaj :)
Moja siostra Madzia. Zginęła w wypadku samochodowym w moje 18urodziny. Miala 21 lat. Zabił ja jej narzeczony, któremu nic się nie stało.

Tak, minelo juz 8 lat w tym roku, a nadal jakoś nie umiem wybaczyć. JJemu, ze ja zabil, jej że pozwolila mu tak jechac, sobie ze tak malo czasu z nia spędzałam.

Jutro do pracy :( ale tylko jutro i wyjeżdżamy w góry na weekend podobno fajna śniegowa pogoda :)
Mnie dzis cały dzien boli brzuch jak na okres i głowa tak ze ledwo z łóżka mogę podnieść :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jutro do pracy :( ale tylko jutro i wyjeżdżamy w góry na weekend podobno fajna śniegowa pogoda :)
Mnie dzis cały dzien boli brzuch jak na okres i głowa tak ze ledwo z łóżka mogę podnieść :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cię pocieszę że mnie odwczoraj brzuch jak na @ ciągnie a dzisiaj dopiero 20dc mam czyli pewnie przez grypkę @ przyjdzie kilka dni wczesniej i nawet do planowanego testowanka nie dotrwam :-/ jedyny plus że nie bede przygnebiona w pracy bo mam L4 po grypce jeszcze i do pracy 8 listopada na nocke wracam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej dziewczynki!
Ja po pracy, dzis w UK normalny dzien, nie ma wolnego jak w Polsce ;( ale i tak za zmarlych trza sie pomodlic ;)
U mnie dzis 30dc zwykle 28, @ wciaz nie przylazla ale testu dzis nie robilam bo czuje ze jednak idzie:eek:
Zrób test, mnie w 30dc wyszła dobrze widoczna kreska :) a też miałam lekkie pobolewania brzucha jak na @

Do góry