zośkaTośka
Fanka BB :)
No to owulka mogla wystapic co 15/16dc
Mam cykle 27/28 wiec mam wrażenie ze 14dc była i do tego test owulacyjny potwierdził też
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to owulka mogla wystapic co 15/16dc
14dc mialas pozytyw??Mam cykle 27/28 wiec mam wrażenie ze 14dc była i do tego test owulacyjny potwierdził też
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ten oryginalny za ponad 5 tys ale na raty będę braćJamiego termo.ixa???
Gadaj mi tu heee
Ja lubie sama przyrzadzac to co jemy pijemy wiec mi sie to przyda!
Elodia duzy plus za wlasne jogurty!!!
Wlasnie tez wzielam sie za robienie kefiru
Starczy mi na razie zwykła sokowirówka bo nie będę więcej inwestować jak w następnym roku kupię termomixPolecam bardziej wycisjarke -warto dodać parę groszy a soczki bardziej wartościowe
I bardziej ekonomiczne-z wyciskarki lecą suche wióry =więcej soku.
Mam od roku polecam [emoji173]
Do tego można dodać szpinak czy jarmuż, sokowirówki sobie ż t6m m8e poradzą
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O no to ładnie a ile chcesz jeszcze zgubić?Ja slodyczy nie jem (kolacji po 18) od. 2 tyg i juz mam 4 kg mniej
Jak powiem ze 42to uwierzysz???O no to ładnie a ile chcesz jeszcze zgubić?
Jestem w stanie bo mam w pamięci to jak podawalas kiedys swoją wagę.Jak powiem ze 42to uwierzysz???
Cionsza. =) powtorz test. Zrob jutro rano jeszcze jeden ..Witam jestem tutaj nowa potrzebuje pomocy hmm od 4 dni czuje sie fatalnie poranne mdlosci wymioty, tkliwość piersi. Dzisiaj postanowilam zrobic test duzo sie naczytalam moze cos ze mna juz nie tak... W piatek 13 pazdziernika kochalam sie z partnerem 14 powinnam dostac normalnie @ spóźniła mi sie okolo 5 dni i to bylo w sumie bardziej plamienie niz @ cykl mam 28 na okolo 5 dni @ plamienie trwało z 3 dni no i dzisiaj postanowilam zrobic test w sumie przed chwila i wstawilam zdjecie pomocy co o tym myslicie? Pomocccyyyy
Oj raczej niezdradzamam konkretnie tylko mowilam ze blizej mi do liczby wzrostu nizz samej jego koncowki=PJestem w stanie bo mam w pamięci to jak podawalas kiedys swoją wagę.