reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To witam w klubie :p babie jednak nie dogodzisz :o:D

Dziecię dopiero pierwsze, w ogóle pierwsze w życiu starania, pierwszy cykl i pierwszy w życiu test :szok:
Hihihihiuii

To bedzie!!!! Haha

Dziewczynki powiem wam szczerze ze mało wiedzialam w dwoch wczesniejszych ciazach wiec stresu mniej mialam. Nie zamarwtialam sir czyms o czym nie wiedziałam .Tu w UK to w ogóle sie z lekarzem nie widziałam

reklama
To witam w klubie :p babie jednak nie dogodzisz :o:D

Dziecię dopiero pierwsze, w ogóle pierwsze w życiu starania, pierwszy cykl i pierwszy w życiu test :szok:

Czy Wasi faceci też podchodzą do tego na luzie? Mój to mi gada tylko, że jak nie ten cykl to następny.

Mój też na luzie. Zazdroszczę mu tego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hihihihiuii

To bedzie!!!! Haha

Dziewczynki powiem wam szczerze ze mało wiedzialam w dwoch wczesniejszych ciazach wiec stresu mniej mialam. Nie zamarwtialam sir czyms o czym nie wiedziałam .Tu w UK to w ogóle sie z lekarzem nie widziałam

Noo będzie będzie haha, im bliżej wtorku tym gorzej o_O pewnie będę panikować i zaraz ze mną nie wytrzymacie i mnie stąd wywalicie hihi :D:szok:

Mój też na luzie. Zazdroszczę mu tego
No właśnie bo mojego to tłumaczy może to, że ma dwoje z małżeństwa. Ale powiem Wam, że w niedzielę byliśmy w kinie na Botoksie, uśmiałam się fest. Pierwsza scena z porodem, trochę tam były komplikacje, a mój M spocony jak nutria haha :rofl2: No nie powiem bo mnie to też trochę przeraziłło tym bardziej, jak się jest na etapie starań a tu takie rzeczy się widzi o_O A tak się zażekał, że on chce być przy porodzie (bo gdy rodziły się jego dzieci to nie był) i że będzie twardy itp a tu takie coś :D:p

Hihihihiuii

To bedzie!!!! Haha

Też zaczynam żałować że się tak w to wkrecilam.
I teraz zamiast się cieszyć 2 kreskami to się przejmuję.. głównie przez ten kaszel i choróbsko, no ale...
fora i inne miejsca, w których dziewczyny opisują, że starają się miesiącami o dziecko lub tracą je w pierwszych tygodniach itp. w przechodzeniu ciąży na spokojnie nie pomagają..;/
Nie byłam świadoma jeszcze pół roku temu, że aż tyle osób może poronic w pierwszych tygodniach ciąży.. że okazuje się mimo pozytywnych testów i wysokiej bety że czesto stwierdza sie pęcherzyki puste..
Żałuję że tak się w to wyczytałam.
Mogłam po prostu cieszyć się ciaza i tyle, a teraz się bez sensu zamartwiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie bo mojego to tłumaczy może to, że ma dwoje z małżeństwa. Ale powiem Wam, że w niedzielę byliśmy w kinie na Botoksie, uśmiałam się fest. Pierwsza scena z porodem, trochę tam były komplikacje, a mój M spocony jak nutria haha :rofl2: No nie powiem bo mnie to też trochę przeraziłło tym bardziej, jak się jest na etapie starań a tu takie rzeczy się widzi o_O A tak się zażekał, że on chce być przy porodzie (bo gdy rodziły się jego dzieci to nie był) i że będzie twardy itp a tu takie coś :D:p
Ja juz sie tylu porodów naogladalam ze chyba nic mnie nie zaskoczy hahaha

reklama
Cześć dziewczyny, nie odzywałam się jakiś czas, ale podczytywalam. Ale miałam bolesna owulacje plus plamienia. Normalnie zawsze wszystkim mówiłam ze u mnie rzadko coś takiego występuje, a tu w tym cyklu kumulacja. 2 dni napieprzał mnie prawy jajnik że hej... a teraz mam trochę podwyższona temperaturę ciała i jakieś takie uderzenia gorąca na zmianę z dreszczami. Chora nie jestem bo czuje się dobrze. Mam taka nadzieje ze nam się uda... tacie się ostatnio jakoś pogarsza a wiem ze to by mu polepszyło samopoczucie... jeju a tu jeszcze 10 dni do planowanego @...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też mam 10 dni do okresu. Trzymam za nas kciuki

Do góry