reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bidulka. Ja mam uczulenie na siersc kotów ale tylko takich o dlugiej siersci bo zwykle dachowce to szkody mi nie robia. No i na cos innego na bank mam bo na wiosne okropnie kocham tylko twstow nigdy nie robilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Eeee to na pewno coś tam masz ale skoro Ci bardzo nie przeszkadza to po co Ci testy ;)
Ja się właśnie martwię co by to było jak będę w ciąży na wiosnę ale lekarz mnie uspokoił ze niektóre leki można brać a może i się zdarzyć ze się cofnie alergia w ciąży i po ciąży już nie wróci! Na to liczę :)

reklama
"Ile ma ? Miesiąc? Poczekaj tylko aż skończy spać całymi nocami i dniami."
"Ile ma? Pół roku? Czekaj aż zacznie raczkowac!"
"Ile ma? Rok? A chodzi? Czekaj aż zacznie chodzić"
Już chodzi? Czekaj aż zacznie biegać!
Nie mówi jeszcze? Jak się rozgada to dopiero zobaczysz...
Ahhh co Ty tam wiesz, pójdzie do przedszkola to się zacznie..
Cooo co Ty tam wiesz , przedszkole PIKUŚ! Zacznie się szkoła, zaczną prawdziwe problemy.
Ehhhż takim dzieckiem to luzik, nastolatek da Ci dopiero popalić

Itd itd [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Śmiejemy się, ale uwazam ze Ci ludzie mja wiele racji. Kazde sziwcko jest inne. I nigdy nie wiemy jak to będzie z. Naszym

Uważam tez, że jednak, że ktos kto dziecka nie ma, i nie wiem jak wielką wiedze ma teoretyczna nie ma praktycznej, życiowej. Mozecie sie nasmiewac, zmieni wam sie jak bedzieci imialy kogos ,o kogo bedziecie sie baly, za kim bedziecie tesknily, kogos dla kogo bedziecie chcialy najlepiej i wtedy przekonacie siesie, że glupio robylysciejac sie z kogos. Bo wychowywabie dzieci, to trudne zadanie nawet dla nauczyciela.

Wybaczcie ale poczulam sie naprawde dotknieta takimi tekstami. Pewnie bieże zrozumienie. Mozliwe ze nie teraz.

Cooo co Ty tam wiesz , przedszkole PIKUŚ! Zacznie się szkoła, zaczną prawdziwe problemy.

Itd itd [emoji14]

Hahah jak ja Cie rozumiem:) twoje dziecie bedzie mialo zrownowazona mame:)

Uwaga raz, dwa, próba cytowania ;)

Podpisuje się rękami i nogami. Jako matka i jako nauczycielka.
Moja córka zna granice. Ja rozumiem, że takie dwu, trzy latki nie zawsze rozumieją, nie pamiętają o zasadach i trzeba być jak zdarta płyta. Wiadomo dzieci mają różne temperamenty, ale podstawowe zasady powinny znać :)

Daj znać, jak przeczytasz :)

O a mnie Zafon nie bardzo przypadł do gustu. Do połowy ciężko mnie się czytało, potem poszło, ale zupełnie nic nie pamiętam z tych książek.

Ostatnio czytam dużo Mroza :)

Koleżanka po fachu ;)
Ja mam teraz 3 klasę plus w jednej 4 j. polski :)

Jak wszyscy czytają to i ja idę. Czytam aktualnie 3 tom Szeptuchy :)

Podpisuje sie rekoma i nogami..dodam tez ze Dzieki zasadom dzieci sa szczesliwsze n! Bez tych rykow i wymuszania nie ma ciaglych nerwow stresu i placzu... I da sie bez wzgledu na wiek

Mam nadzieje ze tez cos kiedys przeczytam oprocz basni bajek z dziecmi haha

Aa dolaczAm sie do nie picia kawy...
Gorzej ze slodkosciami... Bede jadac batony protrinowe ala orzeszkowe
herbate ale eco bez kofeiny
Zapodaje oczyszczanie organizmu!!
Stawiam na witaminy itd zobaczymy

My popoludnoe w Jumpingjack dzieci brykaja... Szaleja i o to chodzi ale po tym jadziemy do znajomej... Ma 2 miesieczniaka. Moje oczko;p a potem tez jakis film....

Itd itd [emoji14]

Hahah jak ja Cie rozumiem:) twoje dziecie bedzie mialo zrownowazona mame:)

Uwaga raz, dwa, próba cytowania ;)

Podpisuje się rękami i nogami. Jako matka i jako nauczycielka.
Moja córka zna granice. Ja rozumiem, że takie dwu, trzy latki nie zawsze rozumieją, nie pamiętają o zasadach i trzeba być jak zdarta płyta. Wiadomo dzieci mają różne temperamenty, ale podstawowe zasady powinny znać :)

Daj znać, jak przeczytasz :)

O a mnie Zafon nie bardzo przypadł do gustu. Do połowy ciężko mnie się czytało, potem poszło, ale zupełnie nic nie pamiętam z tych książek.

Ostatnio czytam dużo Mroza :)

Koleżanka po fachu ;)
Ja mam teraz 3 klasę plus w jednej 4 j. polski :)

Jak wszyscy czytają to i ja idę. Czytam aktualnie 3 tom Szeptuchy :)

Podpisuje sie rekoma i nogami..dodam tez ze Dzieki zasadom dzieci sa szczesliwsze n! Bez tych rykow i wymuszania nie ma ciaglych nerwow stresu i placzu... I da sie bez wzgledu na wiek

Mam nadzieje ze tez cos kiedys przeczytam oprocz basni bajek z dziecmi haha

Aa dolaczAm sie do nie picia kawy...
Gorzej ze slodkosciami... Bede jadac batony protrinowe ala orzeszkowe
herbate ale eco bez kofeiny
Zapodaje oczyszczanie organizmu!!
Stawiam na witaminy itd zobaczymy

My popoludnoe w Jumpingjack dzieci brykaja... Szaleja i o to chodzi ale po tym jadziemy do znajomej... Ma 2 miesieczniaka. Moje oczko;p a potem tez jakis film....

Nie zawarlam w wypowiedzi tego co chcialam powiedziec. Nie umiemwiem wytłumaczyć piszac. Wymaga to wielu słów. Każdy mowi, ale mowiac cos, mial z czyms doswiadczenie.

Chodzi mi o szanowanie siebie jako matek na wzajem bez wzgledu na to jaki proces wychowawczy wprowadzamy w nasze zycie.

reklama
Dzien doberek witam sie i ja dzisiaj ;)
Widze,ze u wiekszosci dzis leniwy dzien u mnie wrecz przeciwnie- rano wstawilam pranie i zmywarke, ogarnelam z grubsza chate a potem wloski poszlam do fryzjerki robic i zeszlo mi tam ponad 3 godziny, potem male zakupy i dopiero teraz usiadlam na kanapie.
Na kawke teraz czas;)

Do góry