monia36
Fanka BB :)
Ja mogę dołączyć ale w sumie nie jem słodyczy ale za to wszelkie chipsy pochłaniam i to moja zguba i winko słodkie kocham a taki komplet to bomba kaloryczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mogę dołączyć ale w sumie nie jem słodyczy ale za to wszelkie chipsy pochłaniam i to moja zguba i winko słodkie kocham a taki komplet to bomba kaloryczna
No ja dzis tylko kawalatek ciasta, ale zero czegokolwiek innego. I z checia przylacze sie.Ja mogę dołączyć ale w sumie nie jem słodyczy ale za to wszelkie chipsy pochłaniam i to moja zguba i winko słodkie kocham a taki komplet to bomba kaloryczna
O o o chipsy też niestety lubię :-/ ale że do ślubu musimy trochę zacisnąć pasa i zaoszczędzieć kasy,to dodatkową motywację mam.Ja mogę dołączyć ale w sumie nie jem słodyczy ale za to wszelkie chipsy pochłaniam i to moja zguba i winko słodkie kocham a taki komplet to bomba kaloryczna
Ja dzidiaj paczkę żelek i butelke coli a wczoraj trzy batony :-/ alw jutro postaram się słodkiego nie żrećNo ja dzis tylko kawalatek ciasta, ale zero czegokolwiek innego. I z checia przylacze sie.
A jak racjonalnie żywic sie nie ebdziemy to w ciąże nie zajdziemy. Chociaż tak nie do końca, bo jak zachodziłam w ciążę z młodą, to specjalnie o dietę nie dbałam. Ehhhh mam dola...11 lat temu o tej porze bylam w 4/5 tygodniu :-/@Elodia bardzo bym chciała i by mnie to ucieszyło, ale przez mój tryb życia pojęcie racjonalnego żywienia się rozmywa i wydaje mi się, że w taki sposób sobie mój ogranizm odbija cały tydzień zawalony głównie waflami ryżowymi, na szybko przegryzanymi w pracy. Albo to po prostu moje popaprane smaki
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Szalonej nocy!Zmykam do łóżeczka [emoji12]
No właśnie, najważniejsze to czuć się dobrze w swojej skórze, ja np. mam 178 cm wzrostu i aktualnie ważę 58 kg ale nie jestem zbytnio zadowolona ze swojego wyglądu...Wspolczuje tescia. Nigdy w rodzinie blizszej dalszej nie spotkalam z takim komentarzem lol Niech sie skupi na swojej! a nie mlodej lasce dupe zawraca
Pozatym kazdy ma rozne gusta!!!
Witam kolezanke))))
Zaczne ze to nie byla dieta. To byla glodowka po której zawsze wystapi efekt jo jo .
Dieta ma dostarczac wszystkiego co niezbedne a tym bardziej nie mozesz sie glodzic bo to zaburza prace organizmu.
Polecam zaczac od zmiany nawyków jesli wciaz cos dzialasz
I zgadzam sie dziewczyny ze nie tyle waga wazna co cala nasza osobowość. Jesli czujemy sie dobrze w swojej skórze to nikomu nic udowadniac nie musimy proste
Odntakich osob pozytywna energia az bije..pozatym fajny ciuszek dziala cuda..
Nie chce byc szkieletorem.. Uwielbiam kobiece ksztalty eh ale coz ... Mam figure jaka mam to staram sie wydobyc to co w niej najlepsze i chyba kazda z Nas powinna do tego tak podchodzic dzieluchyy