reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Anuś89 u nas to prawie nikt nie wie o staraniach (prawie, bo wiedzą tylko osoby z mojej pracy, musiałam się określić czy po macierzyńskim wracam a nie chciałam kłamać) i z perspektywy czasu stwierdzam, że to dobrze, bo zapewne byłoby więcej pytań gdzieś po drodze co z tym drugim dzieckiem i pewnie byłoby to dla mnie jeszcze bardziej dołujące. Ale jak staraliśmy się o pierwsze to nie wiedział absolutnie nikt, przez co nie czułam żadnej presji i nawet szybko się udało. Jednak na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak pisały dziewczyny, czyli powiedziała Twoim rodzicom, żeby właśnie Twój tata miał jeszcze większą wolę walki

reklama
Chciałam jeszcze powiedzieć, że nie piję kawy od soboty, wprawdzie nie chciałam z niej rezygnować, ale pomyślałam sobie a co tam, spróbuję a nóż coś pomoże :)
Dodatkowo od jutra zaczynam ćwiczyć co drugi dzień, takie mam postanowienia na nowy cykl :)

Agars90 OMG duzo tego hahah zapisze sobie 3 z nich i moze cos obejrze bo ja to z doskoku ogladam lol
I od dluzszego czasu nie na moje nerwy intrygi. Klamstwa. Gwalty. a jeszcze jak sa to filmy na faktach to juz kompletnie
Gra o tron..nie przelkne..zaczelam i jakos dalam.sobie spokoj
Te obrazy mi z glowy nie chca dlugo zniknac:(( eh

Dramat ze Mna

Uwielbiam Louis de fines!!!

I owulka mi sie zbliza........

I do wtorku juz niedaleko Elodia;)))

Link do: Staraczki 2018
Jak nie intrygi to nie revenge
Morderstwa to też za bsrdzo...
W takim razie TUDOROWIE I KORONA polecam ż całego serducha

Ja testuje planowo w niedzielę (33cd), 14dni po owulacji ale chyba nie dam rady tak długo i myślę od 30dc już zacznę (czyli piatek 13ego).
A 13tka dla nas jak najbardziej szczęśliwa - ślub 13ego, mąż prace dostał 13ego... może i ta 13tka będzie szczęśliwa:)

Chciałam jeszcze powiedzieć, że nie piję kawy od soboty, wprawdzie nie chciałam z niej rezygnować, ale pomyślałam sobie a co tam, spróbuję a nóż coś pomoże :)
Dodatkowo od jutra zaczynam ćwiczyć co drugi dzień, takie mam postanowienia na nowy cykl :)
To co ćwiczymy??? Z checia sie podlacze do Ciebie. Bo nie wyslali nam tego orbitka bo byl uszkodzony a ten ktory dawali wzamian namto nie odpowiadal. Wiec szukamy dalej.

Cześć w poniedziałek :)
My z końcem sierpnia odstawiliśmy kawę i szczerze mówiąc czujemy się rewelacyjnie:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry