reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy masz planowo @?
Wczoraj przyszła @, bez zapowiedzi i to dzień wcześniej...
Ja się w tej chwili w ogóle nie czuję jak na @. A zawsze na te 4,5 dni przed zaczynało mnie sciskać tak jak na @ a teraz już koniec 3 dnia do @ i nadal nic. Jedynie w tym tygodniu mialam mocne bole podbrzusza ale takie jakoes inne niż na @. Zapewne albo coś jest na rzeczy albo znpwu mi sie cykl popieprzyl.
Ja w poprzednim cyklu byłam chora, na antybiotyku... I właśnie też nie czułam objawów zbliżającej się @, a przeważnie czuję już tydzień (!) wcześniej. Już miałam małą nadzieję na dwie krechy. Bo tak właśnie dziwnie mnie kłuło w podbrzuszu. Teraz nie wiem, czy mi się coś po tym antybiotyku nie poprzesuwa...

reklama
Wczoraj przyszła @, bez zapowiedzi i to dzień wcześniej...

Ja w poprzednim cyklu byłam chora, na antybiotyku... I właśnie też nie czułam objawów zbliżającej się @, a przeważnie czuję już tydzień (!) wcześniej. Już miałam małą nadzieję na dwie krechy. Bo tak właśnie dziwnie mnie kłuło w podbrzuszu. Teraz nie wiem, czy mi się coś po tym antybiotyku nie poprzesuwa...
Ponoć antybiotyki czy w ogóle leki lub najzwyklejsze przeziębienie mogą sprawić żecoś w cyklu się poprzestawia. Kij wie. My staraczki we wsztstkim ciąży wyszukujemy hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ponoć antybiotyki czy w ogóle leki lub najzwyklejsze przeziębienie mogą sprawić żecoś w cyklu się poprzestawia.
Dopiero niedawno udało mi się udobruchać moją tarczycę (mam niedoczynność), dlatego mam nadzieje że nic więcej mi się nie rozreguluje:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero niedawno udało mi się udobruchać moją tarczycę (mam niedoczynność), dlatego mam nadzieje że nic więcej mi się nie rozreguluje:/

Na pewno będzie dobrze. Jesli o mnie chpdzi to tsh mialam ostatnio 1.59 więc to mam dobre tylko kurka, od lutego zajść jakoś nie mogę. Mam tylko cichą nadzieję że do końca roku się uda bo już mam dość czekania.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na pewno będzie dobrze. Jesli o mnie chpdzi to tsh mialam ostatnio 1.59 więc to mam dobre tylko kurka, od lutego zajść jakoś nie mogę. Mam tylko cichą nadzieję że do końca roku się uda bo już mam dość czekania.

Mi po 1,5 roku udało się zejść do tsh 2,18.

Tego Ci życzę!:)

Mam nadzieję,że się uda. Już nawet specjalnie przestałam próbować schudnąć do wagi sprzed pierwszej ciąży (wtedy przy wzroscie 1.77m ważyłam 57kilo, obecnie 68 grrr) bo stwierdziłam że jeśli juz bede musiala schudnąć to ewentualnie po drugiej ciąży no i dupa, póki co nic nie ma.

Nic, ja uciekam w kimono. Po długim jednodniowym weekendzie,od jutra zaczynam maraton sześciu ranków :-/ dobrej nocy!

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi po 1,5 roku udało się zejść do tsh 2,18.

Tego Ci życzę!:)

A jakie tsh miałaś na początku zanim zaczęłaś walkę z tarczycą? Pytam bo mi właśnie ostatnio w badaniach wyszła niedoczynność i trochę się przeraziłam widząc, że Ty ze swoją walczyłaś aż 1,5 roku...

reklama
A jakie tsh miałaś na początku zanim zaczęłaś walkę z tarczycą? Pytam bo mi właśnie ostatnio w badaniach wyszła niedoczynność i trochę się przeraziłam widząc, że Ty ze swoją walczyłaś aż 1,5 roku...
4,7... u mnie był problem z dopasowaniem dawki euthyroxu. Zaczęłam brać 25 i ładnie spadało, po czym nagle zaczęło rosnąć, wiec endokrynolog zwiększał dawkę stopniowo (2-3 razy w tygodniu) aż doszliśmy do 75 codziennie i dopiero teraz się unormowało...

Do góry