Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero 4 miesiąc jadę z mango ale już mi się robią jaśniejsze. W styczniu zeszlego roku rozjasnialam z granatowej czerni najpierw na ciemny brąz no a teraz mango. Ciężko bylo z tego czarnego zejśc no a naturalny chyba ciemny blond mam. Już aż tak bardzo nie pamiętam bo farbuję od ponad 8 latA jeśli chodzi o mango z Loreala to chyba najładniejszy rudy. Długo farbowałam właśnie nią
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć. Testuj jutro... Czekamy na ll - może w końcu ktoś przełamie naszą passę jednej kreskiNo właśnie teoretycznie powinna być w środę, jakoś tak.
Chyba zrobię jutro test. Na betę nie bardzo wiem gdzie w Niemczech, ale za tydzień będę w Polsce więc jakby dalej nic wiadomo nie było, to zrobię już tam.
Strasznie się stresuje, jakoś dziwnie. Dzisiaj za każdym razem, jak idę do toalety to boję się, że @ przyszla. A miało być na spokojnie i bez stresu
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom