reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Swoją drogą czytalam sporo artykułów ze koboety pracujące na 3 zmiany mają większe trudności w zajściu w ciążę. I coś w tym jest bo u mnie są dziewczyny starające się po 2,3 lata czy nawet dłużej i nic. Niby przebadani niby wszystko ok z jednym i drugm a dziecka jak bylo tak nie ma. I obawaiam się że mogę mieć podobnie. Oby nie. Oby do Bożego Narodzenia sę udało. A nie wiem ale mam jakies dziwne przeczucie że albo nam wyjda bliźniaki albo maksymalnie dwa lata roznicy miedzy jednym a drugim. Ba. Nawet mi sie kiedys to śniło hehe

A najsmieszniejsze w tym przeczuciu jest to że więcej niż jeszcze jednego nie planuję

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Dawno nie pisalam ale sledzilam.wszystko co piszecie. Ja owulacje mialam najprawdopodobniej 15 wrzesnia. Staranka byly. Caly czas bolaly mnie piersi do dzisiaj. Wiec zapewne znow lipa. Ale w tym cyklu tak jak zapowiadalam podeszlam na luzie. Bedzie co ma być.
Sonia jak tam ziolka? Widzisz jakies rezultaty?

Zioła pije już tydzień kuja mnie na przemian raz prawy raz lewy jajnik i wydaje mi się że mam więcej śluzu a w czwartek mam ginekologa to powiem coś więcej po zbadaniu

mEwa szczerze mowiac raz lepiej raz gorzej, roznie to bywa. Zarowno fizycznie jak i psychicznie :) oby naprzod. Do 7 tyg chyba padne ze stresu bo 2 lata temu wlasnie tak zaczely mi sie plamienia i poronilam tak ze... jeszcze duzo przede mna stresu.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Karo bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze u Ciebie!!! Trzymaj sie cieplutko

Elodia kazdy objaw moze byc objawem ciazy jak i okresu hee wiemy to a jednak 'myslimy'
Tak jak z horoskopem..pasuje do kazdej sytuacji hee

Piersi daly znac u mnie dopiero w przed dzien okresu niezle

Ja wstalam z plamieniem brunatno czerwonym takze okres sie zaCzyna i dobrze przeanalizowalam jedynie z owulacja hhehe...wiec nie testowalam haha
Oby mnie tylko bardzo nie bolalo wrrrr

Kochalismy sie 17dc przed owu wiec teoretycznie powinna byc szansa ale ciort wie jak to tam poszlo w srodku;p wszystko sie musi zlozyc w calosc
Bol tydzien po owulacji jak na @ to chyba wina tabsow albo sama nie wiem co to kuzwa bylo!
Dziewczyny balam sie bardzo tego ze jesli nie ma ciazy to mi ten okres nigdy nie przyjdzie ale jest i to mnie pociesza :))) i dobrze ze nie po jakims dlugim czasie takze nie dzis to jutro a staranka beda pelna para z nowym optymizmem pozatym przypomnialam Sobie ze mam wlasnie te bole okoloowulacyjne takze nie powinnismy spudlowac teraz a reszta aby tylko dobrze poszla

Farbowalam wczoraj wlosy a dzis musze zrobic sobie paznokietki ..a potem na zakupy do Ikei co by sobie nie marnowac niedzieli wiec obym nie miala pms hihihi

Buziole

Aa Elodia. Zgodze sie z toba co do zmian..i zapracowania ... Kobieta ma trudnien wtedy zaksc w ciążę przez przemeczenie... Ja chyba tez powinnnam zwolnic na czas staranek;)

A na jaki kolor farbujesz? Ja kolor mango z L'oreal. Taki rudy trochę.

Zmiany są przerąbane. Chcę zmienić pracę jeśli nie zaciążę to po ślubie w sierpniu. A ostatnio się w pracy obijam tzn może to za mocne słowo bo nie latam jak zawsze tylko robię na spokojnie i nie przejmuję się obowiązującymi normami. Jedynie ze snem jest problem bo jak mam nocki to mało co śpię tak samo jak ranki bo po max 6 godzin a jak mam popołudniówki to wtedy jedynie śpię normalnie bo jak mloda pojdzie do szkoly to czasami na godzinke jeszcze sie poloze. Z jedzeniem jak jest wolne o jest ok jem normalnie ale jak jestem w pracy to tragednia bo w rpbocie to nieustannie mnie mdli zupelnie bez powodu a jak do domu wroce to nadrabiam a to tez dobre nie jest :-/ wage mam na mniej więcej jednym poziomie no i witaminy biore i kwas foliowy. Marne szanse na ciążę mam przy takim trybie życia tak naprawdę. Ale tez z drugiej strony pocieszam się tym że są kobiety prowadzące gorszy tryb życia niż ja a jakoś udaje im się zajść w ciążę i to bardzo szybko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam niedzielnie;) też mam nadzieję że długo nie będę czekać. Bo same wiecie jak my baby się wkręcamy;p wczoraj zaszłam do koleżanki wieczorem bo urodziny miała;p wypiłam 2 piwka;0 a na koniec wzioslysmy [emoji481] z nadzieją że to moje ostatnie;p

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A chociaz smakowalo Ci piwo? Bo ja od kad zaczelam sie starac o 2 dziecko to wogole mi alkohol nie smakuje. Wczoraj wieczorem wypilam 1 lampke martini ale ledwo wypilam.

reklama
A na jaki kolor farbujesz? Ja kolor mango z L'oreal. Taki rudy trochę.

Zmiany są przerąbane. Chcę zmienić pracę jeśli nie zaciążę to po ślubie w sierpniu. A ostatnio się w pracy obijam tzn może to za mocne słowo bo nie latam jak zawsze tylko robię na spokojnie i nie przejmuję się obowiązującymi normami. Jedynie ze snem jest problem bo jak mam nocki to mało co śpię tak samo jak ranki bo po max 6 godzin a jak mam popołudniówki to wtedy jedynie śpię normalnie bo jak mloda pojdzie do szkoly to czasami na godzinke jeszcze sie poloze. Z jedzeniem jak jest wolne o jest ok jem normalnie ale jak jestem w pracy to tragednia bo w rpbocie to nieustannie mnie mdli zupelnie bez powodu a jak do domu wroce to nadrabiam a to tez dobre nie jest :-/ wage mam na mniej więcej jednym poziomie no i witaminy biore i kwas foliowy. Marne szanse na ciążę mam przy takim trybie życia tak naprawdę. Ale tez z drugiej strony pocieszam się tym że są kobiety prowadzące gorszy tryb życia niż ja a jakoś udaje im się zajść w ciążę i to bardzo szybko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
O to ktorego sierpnia slub?
A wiesz ze mnie tez mdli ostatnimi czasy bez powodu. Ja tam podejrzewam ze tak mam od brania witamin bo w ciazy tak mialam i po.
Na 16.50 ide do kina z mlodym wiec mam nadzieje ze bede tak zadowolona z filmu jak Ty:)

Do góry