reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez się witam dziś termin @ zobaczymy czy do wieczora przyjdzie czy jakieś przesunięcie bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oby zotala w ameryce! Trzymam kciuki!

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
witam, u mnie tez dzisiaj termin @ ale na razie cisza :biggrin2: jeśli dziś się nie zjawi próbuje jutro testować. Co do oczekiwań naszych dzieci mój pierwszy syn chciał siostrę nawet jak już wiedzieliśmy jaka jest płeć zawsze mówił że będzie siostrzyczka teraz tez ciągle pyta kiedy już w końcu będzie ta siostra .
Ja również robiłam testy owulacyjne zamówiłam z allegro takie paskowe ale nic nie wychodziło więc kupiłam z rossmana takie pakowane po 5 i tam już wychodziło ładnie, kiedy na tym z rossmana były dwie mocne krechy to na paskowym druga tylko leciutko widoczna więc zależy jaki test, ale chyba te płytkowe są lepsze:-) :)

Witajcie kobiety. U mnie @ dopiero w sobote ale tak sobie mysle ze jesli nie uda sie w tym cyklu to musze wyprobowac te testy owulacyjne.zastanawiam sie nad nimi juz id dluzszego czasu ale jakos schodzilo. Dzis u mnie dol totalny. Moj M ma focha i milczy a synek w szkole w domku tylko ja i kot ktory tez chodzi swoimi drogami.

Cześć i czołem!Jestem nowa na grupie,mam na imie Patrycja staramy się już 7 cykl,byłam kilka dni temu u ginekologa i okazało się że mam małą nadżerkę oczywiście zrobił cytologie ale na wynik muszę poczekać,zrobiłam też kilka badań hormonów,i podstawowe badania krwi i moczu i z tego co zauważyłam z wyników mam zbyt dużą prolaktyne czekam teraz na @ i lecę znowu do gina,zobaczymy co on na to

Cześć i czołem!Jestem nowa na grupie,mam na imie Patrycja staramy się już 7 cykl,byłam kilka dni temu u ginekologa i okazało się że mam małą nadżerkę oczywiście zrobił cytologie ale na wynik muszę poczekać,zrobiłam też kilka badań hormonów,i podstawowe badania krwi i moczu i z tego co zauważyłam z wyników mam zbyt dużą prolaktyne czekam teraz na @ i lecę znowu do gina,zobaczymy co on na to
Ja walcze z bardzo wysoka prolaktyna.. duzo masz odchylu?

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Do góry