Mirakulum
Fanka BB :)
Zobaczymy czy Nas przeczucia nie myla hee juz niedlugoMam przeczucie. Chociaz może jest wyimaginowane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy czy Nas przeczucia nie myla hee juz niedlugoMam przeczucie. Chociaz może jest wyimaginowane.
Życzyć Ci kochana bliźniaków? Po dwoch tygodniach to szybciutko. Moze za dwoje?Ależ piszecie ciężko was nadrabiac. Dziewczynki ja przypominam ze test po 2 tyg wyszedł mi po 5 minutach bladzich. Dopiero tydzień później wyszły 2 kreski od razu. Nie zalamujcie sie.. A cały ten czas z dnia na dzien mowilam do męża ze lada moment @.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Idz kochana i rozmnazaj sie!Łoo dawno mnie tutaj nie było, sporo stron przybyło
U mnie od wczoraj dni płodne więc działamy, trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Ja za was też trzymam dziewczyny
Kochana powodzenia w działaniach, mlcno tezymam kciukiŁoo dawno mnie tutaj nie było, sporo stron przybyło
U mnie od wczoraj dni płodne więc działamy, trzymajcie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Ja za was też trzymam dziewczyny