reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam przeczucie. Chociaz może jest wyimaginowane.

zem3j44j4b8qvg9a.png
Zobaczymy czy Nas przeczucia nie myla hee juz niedlugo

reklama
Wiesz w glowie mam metlik, bo przez weekend mam uczucia mieszane i chyba jednak nadal nie jestem gotowa na te druga ciążę... eh.. ale naprawdę mam przeczucie, że jednak nie bedzie mi dane jeszcze poczekać

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ależ piszecie ;) ciężko was nadrabiac. Dziewczynki ja przypominam ze test po 2 tyg wyszedł mi po 5 minutach bladzich. Dopiero tydzień później wyszły 2 kreski od razu. Nie zalamujcie sie.. A cały ten czas z dnia na dzien mowilam do męża ze lada moment @.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ależ piszecie ;) ciężko was nadrabiac. Dziewczynki ja przypominam ze test po 2 tyg wyszedł mi po 5 minutach bladzich. Dopiero tydzień później wyszły 2 kreski od razu. Nie zalamujcie sie.. A cały ten czas z dnia na dzien mowilam do męża ze lada moment @.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Życzyć Ci kochana bliźniaków? Po dwoch tygodniach to szybciutko. Moze za dwoje?

zem3j44j4b8qvg9a.png

Witam wszystkie staraczki
Od jakiegoś czasu was czasem podczytuje, i tak jakoś spodobało mi się to was z e forum... Czy można dołączyć? Przyjmiecie do swego grona jeszcze jedna?
Tak po krotce o mnie... Od czerwca staramy się o dzidziusia.. Mamy już w domku sześciolatka- jego udało się zmajstrowac w drugim cyklu dlatego mąż śmieje się z moich obaw i twierdzi że teraz też powinno pójść gładko ;-) , tylko że przecież latka lecą... dodatkowo zawsze coś... W lipcu brałam antybiotyki- cykl odwołany bo się bałam, w sierpniu niewiem czemu też mi się wszystko pokręcilo w organizmie: zawsze miałam cykle 28-30 dni a tu 35 :-? więc jak tu z owulacja było? Teraz też już 18dc a owulki chyba nie było... Testy owu (kupiłam że względu na ten ostatni cykl) cały czas negatywne... Był raz skok temp w 15dc ale 17i 18 znowu spadek poniżej lini... Wrrr zanim zaczęliśmy starania cykle były jak w zegarku... Owu też zawsze czułam, wykresy jak z książki a teraz 8-}
Nie wiem co wyjdzie z tego cyklu, ale zawsze to fajnie mieć z kim pogadać... Z mężem przecie nie będę o takich rzeczach gadać... On się śmieje że tu nie gadać tylko robić trzeba ;-) i że spokojnie jego koledzy to i po rok robili i nie płakali...

Jotka nie ty jedna..ja to bym chciala nie rezygnowac z niczego i miec 3 bobasa ale wiem ze jakies zmiany w juz ulozonym zyciu Nas czekaja i to mnie trochę stresuje wrrr
Wygodnie sie zrpbilo hehe
Takze nie zamartwiaj sie.. Grunt ze chcesz ..roznica wieku w sam raz miedzy rodzenstwem;) i sie odbebni teraz bo powiem Ci ze jak sie planuje to nigdy nie ma idelnaego czasu...mozna to odkladac w nieskonczonosc

Witaj Migotka..Maz twoj ma racje..trza robicc a nie sie stresowac hehehe
I okolo 20 masz testowanie?
Z testami owul to jest tak...pokazuja blada kreske..ona ciemnieje i ta najciemniejsza przednta nastepna juz jasna badz wcale to wyrzut lh ... I odn tego niby 36 48 h do owulki

Łoo dawno mnie tutaj nie było, sporo stron przybyło :)
U mnie od wczoraj dni płodne więc działamy, trzymajcie kciuki ✊✊✊ Ja za was też trzymam dziewczyny:)

Wy to pełne energii a mi się na dośc dłuższą chwilę przysnęło, M wrócił od dentysty a ja jak się z wyra zerwalam.... Haha gdybyście widziały, wyskoczylam z łóżka, a że miałam laczki na nogach i jeden mi spadł to sie na nim poślizgnęłam i prawie wywaliłam. Aż Laura ze śmiechu się popłakała

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry