reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja np bardzo lubie te pozycje na chlopca i przy pierwszej ciazy zawsze tak konczylismy i mamy chlopca, a teraz wszystkie konczylismy klasycznie. Zobaczymy

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Ja tam mysle ze pozycja nie ma nic do plci :) ot zwykla ruletka. Owszem zenskie plemniki sa wytrzymalsze ale do tego jeszcze na pewno musi sie zejsc kilka innych predyspozycji :) obstawiam ze zarowno pozycja jak i chinski kalendarz nie odgrywaja tu zadnej roli :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle ze ogólnie to wszystko to ruletka.. a z reszta czy to ważne=) wazne by zdrowe

Kiedys jedna dziewczyna miala córeczkę, i ta mala ginela w wypadku, ona bardzo cierpiala. Postanowili splodzic drugie dziecko i urodzil sie syn. Dziewczyny ona wpadla przez to w jeszcze wieksza depreche patrzyla na niego i byl podobny do malej ale jak zmieniala pieluche to siurek rujnowal jej swiat. Ona pisała na forum nawet ze chce sie go pozbyc bo nie moze na niego patrzec, ze gdyby to byla corka to umiala by ja kocha jak ta co zginela. Masakra.. to bylo 3 lata temu ponad a mi wciaz siedzi w glowie

zem3j44j4b8qvg9a.png

Ja uwazam ze to wszystko 50 na 50 gdyby tak latwo mozna byloby zaplanowac plec wszyscy mieliby co by im sie zamarzylo ale zycie plata rozne figle i czasami jest to czego nie chcemy. A po za tym czy jest jakas roznica miedzy chlopcem a dziewczynka oby bylo zdrowe i aby wogole bylo bo takie wyczekane to nie wazne jaka plec i tak dostanie bardzo duzo milosci i to jest najwazniejsze

Moge polecić lekarza hee
Skonczylam fryzjerstwo bedac w Pl . pracowalam tak rok i zaluje heeeeee

Moglam po roku przejsc na pazury ..no nic szkoda

Jotkanszczotka telefon..sprawdze na kompue jak bede wndomu
Zdaje sobie sprawe ze to ciezko ale to taki mije hobby. Zakupilam maszynke i w domu wszystkich gole przy sobie tez cuduje z wlosami farby itp. Moglabym tak codziennie he he

Ponoć jak zje się golonkę i zapije piwem to potem chłopak jest, a jak coś słodkiego to dziewczynka [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdaje sobie sprawe ze to ciezko ale to taki mije hobby. Zakupilam maszynke i w domu wszystkich gole przy sobie tez cuduje z wlosami farby itp. Moglabym tak codziennie he he

Beny robie podobnie;) wszysko i wszytskich hehe..

Jotka szczotka bol na @ . klucia itp. I ja wiem ze to moze byc normalne...hormony takze poczekamy zobaczymy

Plemniory na dziewczynke zyja dluzej a na chlopca krocej .niby sprawdzone i w to uwierze ale w pozycje itp. Juz nie heeeeee
Wszystko musi sie zlozyc to jasne i kiedy napotykamy trudnosci to juz nie w glowie nam 'wybrzydzanie' ..to napewno
Ja pd samego poczatku glosno mowilam..byle zdrowe!...a cicho w duszy pragnelam dziewczynke..coz ...juz przed poczeciem wyobrazalam sobie te nasze babskie sprawy no i sie trafila
Ja sie nie chce na nic nastawiac teraz ... Nie ten miesiac to nastepny..nie dzis to jutro...mamy czas :oo:

Porysowalam sobie dzis... Poleniuchowalam w domu do 13 i bylo mi strasznie nudno hee

Ja uwazam ze to wszystko 50 na 50 gdyby tak latwo mozna byloby zaplanowac plec wszyscy mieliby co by im sie zamarzylo ale zycie plata rozne figle i czasami jest to czego nie chcemy. A po za tym czy jest jakas roznica miedzy chlopcem a dziewczynka oby bylo zdrowe i aby wogole bylo bo takie wyczekane to nie wazne jaka plec i tak dostanie bardzo duzo milosci i to jest najwazniejsze
Dokladnie:blink:

reklama
Do góry