Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciazy napewno nie jestem a z @ to ze mna roznie. Hope pisze ze tez tak miala i to normalne. Wiec luzik.Ale ze tesknisz bo wyjechali na dlugo??? Tak wywnioskowalam
Nie smutaj.. Jeszcze ci dadza w kosc))
Pamietam jak moji wyjechali na weekend.. Tylko pies mi zostal ..gdyvy nie ona to nie wiem jak bym skonczyla
Benky a @ mialas o czasie hm
Normalnie to oznacza cialko zolte progesteron ale ja sie nie znam. Nigdy u siebie nie mierzylam.
A robilas test?
Tak jeden pojechal do babci na 9godzin drugi na 12 do pracy =D
[/QUOTkochana niedlugo ich zobaczysz :-*
W ciazy napewno nie jestem a z @ to ze mna roznie. Hope pisze ze tez tak miala i to normalne. Wiec luzik.
Jo wczoraj owulka to dzis jeszcze plodne są=) na synkaWiem ze sa odchyleni od normy..juz sie zdarzylam naczytac o tempce sluzid i az glowa peka.. Mi dzis pojaw sie znow plodny chocnwczoraj bylam pewna ze sie skonczyl wiec juz przestaje myslec o tym heee zwariowac mozna.. Wdzystko sie miesza wrr
Jeszcze 2tyg...........
Nusia i koniecznie sie pochwal)))
Oh to lubie bardzo hee
Link do: Staraczki 2018
.
Może się wam w tym cyklu udałoJo wczoraj owulka to dzis jeszcze plodne są=) na synka
W sensie po owulce sexik na synka =D