reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Beenka witam cie serdecznie;-)
Widze ze o wieku dyskusja:-)
Ja mam 28 moj syneczek ma prawie 7 latek i staramy sie o drugie malenstwo.
Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie;-)

No kochana Testujemy i obie mamy miec dwie krechy, bo widze cien chemii. Lubie gadać o muzyce z kims kto ma jakies pojęcie=)

Wlasnie, a macie cos takiego, jakies hobby ktore was relaksuje???

Ja mam dość oryginalne hoby....puzzle wielkoformatowe....poniżej 2000 k nie schodzę, ostatnio układałam 4000 elementów i przymierzam się do 6000. Oprócz tego haft krzyżykowy :-)

@Niusia21 miałam kiedyś taki @, trwał 3 tygodnie, ale byłam nastolatką, miałam zaburzenia hormonalne i torbiele.

@Beenka witaj.
Hope bylam dwa dni temu u swojej endokrynolog bo lecze sie na nadczynnosc tarczycy i powiedzialam jej o tej dlugiej @ kazala mi jak najszybciej isc do gina bo to napewno nie przez tarczyce ani hormony.Mam nadzieje ze tez i nie przez torbiele:hmm:

Ja mam dość oryginalne hoby....puzzle wielkoformatowe....poniżej 2000 k nie schodzę, ostatnio układałam 4000 elementów i przymierzam się do 6000. Oprócz tego haft krzyżykowy :-)
Z tymi puzlami masz zajawke mnie przy 1000 trafia, ale uloze. Czasem z pacjentaki układamy wspólnie..

Haft fajna rzecz. Ja szydełkiem walczę dla odmiany =)

18 cykl.. boziu jak sobie przypomne swoje zawirowania przy pierwszym to smiac mi sie chce z siebie. Paniki nasialo sie.. narzeczony mnie zostawił poszedł do innej co urodziła mu niesie jego dziecko... a potem pojswil siemoj mąż i zrobil mi dziecko po prostu..

Ile ja przy was mam refleksji to glowa mi peknie

reklama
18 cykl.. boziu jak sobie przypomne swoje zawirowania przy pierwszym to smiac mi sie chce z siebie. Paniki nasialo sie.. narzeczony mnie zostawił poszedł do innej co urodziła mu niesie jego dziecko... a potem pojswil siemoj mąż i zrobil mi dziecko po prostu..

Ile ja przy was mam refleksji to glowa mi peknie
Jotka_Szczotka czyli starasz sie o drugie malenstwo?:)

Do góry