reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana nie pytaj..
Juz znam przyczynę..
Brałam go 3 tygodnie..
I zobacz !!!
1503904004-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia gratulacje !!! [emoji1][emoji1][emoji1]spokojnej i zdrowej ciąży [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Gratulacje dla wszystkich zaciazanych :)
Ja wznawiam starania dopiero od grudnia... nadal nie moge emocjonalnie dojsc do siebie po ostatnim poronieniu. We wrzesniu powtorze badania hormonalne, postaram sie jakos wzmocnic organizm narazie witaminami itp i moze kiedys w koncu sie uda. Jesli nadal nic to w przyszlym roku zrobie zabieg usuwania zrostow.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Basia Gratuluje!!! Na kiedy termin?

Hope jak sie czujesz?

U mnie okresu brak. Ostatnio spore wahania były także czekam do piątku :/

@Fabimama a dziękuję kochana, na szczęście zadziwiająco dobrze (jeszcze), boli co ma boleć na tym etapie. Powiedz mi proszę, jeśli to nie nie tajemnica, czy przez ostatnie miesiące jakoś się wspomagacie? Zioła, dongi albo inne naturalne cuda? Jakieś dodatkowe badania?

@basia89 serdecznie gratuluję, ale niespodzianka cudowna! Tyle czasu się starałaś i nareszcie udało się! Witaj na majówkach, spotkamy się tam ( jak w końcu założymy wątek).

@Spark a co u Was? Wszystko ok?

@kari21 dobra decyzja, trzymam kciuki, żeby grudzień okazał się szczęśliwym. Na forum dużo było ciąż z grudnia :tak:

@Fabimama a dziękuję kochana, na szczęście zadziwiająco dobrze (jeszcze), boli co ma boleć na tym etapie. Powiedz mi proszę, jeśli to nie nie tajemnica, czy przez ostatnie miesiące jakoś się wspomagacie? Zioła, dongi albo inne naturalne cuda? Jakieś dodatkowe badania?

@basia89 serdecznie gratuluję, ale niespodzianka cudowna! Tyle czasu się starałaś i nareszcie udało się! Witaj na majówkach, spotkamy się tam ( jak w końcu założymy wątek).

@Spark a co u Was? Wszystko ok?

@kari21 dobra decyzja, trzymam kciuki, żeby grudzień okazał się szczęśliwym. Na forum dużo było ciąż z grudnia :tak:

Dziękuje Ci [emoji8]
Narazie jeszcze nie wierze.. nie mam żadnych objawów poza bolącym brzuchem jak na okres w terminie @.. byłam pewna, że przyjdzie !
No fakt, z moich wyliczeń termin miałabym na 4.05 [emoji6]

Dziękuje Ci [emoji8]
Narazie jeszcze nie wierze.. nie mam żadnych objawów poza bolącym brzuchem jak na okres w terminie @.. byłam pewna, że przyjdzie !
No fakt, z moich wyliczeń termin miałabym na 4.05 [emoji6]

Jak dobrze pójdzie będziesz się męczyć na porodówce niedługo po mnie :laugh2::ninja2: Jeszcze długo nie bedziesz wierzyła, ja jestem w trakcie 6 tygodnia i wciąż chodzę zdziwiona. Objawy już się czają, spokojnie :laugh2: No, chyba, że należysz do nielicznego grona bezobjawowców. Ja mam już cały zestaw :laugh2: oprócz mdłości, alleluja, to znoszę najgorzej.

reklama
***** Basia w koncu !!!!!!!
Ale.sie ciesze mordeczko [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Do góry